pokazala kako uživa

Danijela Dvornik (55) javila se s plaže, istaknula dekolte u šarenom badiću: 'Nekima ljeto još traje'

Foto: Instagram
1/9
10.09.2022.
u 17:30

Danijela, koja trenutačno živi na otoku Barču iskorištvava kraj sezone i posljednje dane ljeta. Na fotki je pozirala u šarenom badiću koji je istaknuo njen dekolte.

Influencerica i udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik (55) na Instagramu je objavila fotografiju s plaže. Danijela, koja trenutačno živi na otoku Barču iskorištvava kraj sezone i posljednje dane ljeta. Na fotki je pozirala u šarenom badiću koji je istaknuo njen dekolte. Dvornik se naime, odmara jer je donedavno čuvala unuke Balie i Lumi dok su njihovi roditelji Ella Dvornik Perace i njen suprug Charles Pearce bili u Saint Tropezu. 

- Nekima ljeto još traje… - napisala je Dvornik uz objavu koja je skupila više od dvije tisuće lajkova. 

 

Ova 55-godišnjakinja nedavno je sa svojim je pratiteljima podijelila nekoliko misli o samačkom životu. Danijela je uz fotografiju svog obroka napisala duži opis. Svoju je objavu počela priznanjem da se ovih dana osjeća "fjakasto" te da ima volje samo za jutarnji trening i da misli da je postala prava otočanka, a zatim se osvrnula na svoja razmišljanja o samačkom životu.

- Ponekad se ulovim u mislima, prije nego zaspem, kako sam zapravo prigrlila samački život i ponekad se prepadnem te spoznaje, ali ipak završim razmišljanje optimistično - napisala je Danijela te dodala da je zapravo sretna. - Ali, vjerujte, u svemu tome ja sam ispunjena i radujem se svakom novom danu. Jer toliko toga imam u životu što me čini radosnom. Evo, idući tjedan mi stižu Lumi i Balie i baš se tome veselim jer će me izbaciti iz ove moje 'fjake' - otkrila je baka kako se veseli dolasku svojih unuka. - Mjesto se pomalo prazni turistima i sad nastupa najljepši dio ljeta. Pa masline! Ove godine berem svoje masline i imat ću svoje ulje… To je ostvarenje dugogodišnjeg sna - dodala je Dvornik.

Inače, Danijela  se nedavno preselila iz Zagreba u Sutivan na otoku Braču, u obiteljsku kuću Dvornikovih koju je renovirala. Njena kći Ella s obitelji se nedavno preselila u Istru, a unuke redovno posjećuju baku na Braču. Danijela često pratiteljima pokazuje kako se druže te što rade kada su Balie i Lumi kod nje.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

Komentara 3

SA
sargu123
17:59 10.09.2022.

Još traži sponzora?

IZ
Izilajf
00:32 11.09.2022.

Hajde, priznajte, je li sramota za nekad cijenjeni večernjak? Objave polupismene žene?

FO
forfun
21:08 10.09.2022.

I ona je počela živjeti nakon smrti supruga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije