na instagramu

Danijela Dvornik čestitala Dan žena: 'Ne bi bilo ratova, samo žestoki pregovori'

Foto: Instagram
1/17
08.03.2022.
u 11:27

- Drage moje žene, želim vam sretan Dan žena! Da budete lijepe, kreativne, snažne, da se više volite i podržavate. Jer mi to možemo. Zahvalna sam na svakoj divnoj ženi u svom životu. Sad odoh na trening – napisala je.

Danijela Dvornik (55) na svojem je Instagram profilu objavila selfie na kojem pozira nasmijana s naočalama, a iza nje se vidi roza prostorija. Pored ove fotografije Dvornik je napisala citat Robina Williamsa te svim ženama čestitala ovaj dan.

- Kad bi žene upravljale svijetom ne bismo imali ratove, samo žestoke pregovore svakih 28 dana – glasi citat.

- Drage moje žene, želim vam sretan Dan žena! Da budete lijepe, kreativne, snažne, da se više volite i podržavate. Jer mi to možemo. Zahvalna sam na svakoj divnoj ženi u svom životu. Sad odoh na trening – dodala je.

U komentarima su njezine pratiteljice i pratitelji uzvratili čestitkama. „Sretno“, „I tebi draga Danijela, kao i svim ženama“, pisali su, a neki su i komentirali njezin izgled. „Predivna“, pisali su.

Podsjetimo, Danijela, koja je u čestitki napisala da ide na trening, trenira već duže vrijeme i svoja razmišljanja o tome dijeli s pratiteljima, a prije nekoliko dana se javila iz teretane te opisala kakvi je problemi muče.

- Vježbam i fizički napredujem. Ono u čemu stagniram je kilaža u zadnje vrijeme jer nikako da ostanem dosljedna u prehrani- napisala je Danijela te dodala kako nije nezadovoljna već 'samo' treba dovesti prehranu u red.

-Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka sam donijela negdje u hodanju ili trčanju - dodala je tada.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:31 08.03.2022.

Jel to ona pjevačica?

AF
afer
12:01 08.03.2022.

A što kaže Vlatka Veljača?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije