Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inače mir i tišina

Danijela Dvornik o ljetu na otoku: 'Buka, gužva, pjevanje do kasnih sati'

Foto: Instagram
1/16
25.06.2024.
u 08:00

Danijela već neko vrijeme živi na Braču i potpuno se okrenula životu na otoku. Sada se osvrnula na to kako izgleda njeno tipično ljeto i zašto voli ovo godišnje doba.

Influencerica i udovica Dine Dvornika, Danijela Dvornik na društvenim mrežama često govori o privatnom životu te pokazuje kako izgledaju njezini dani. Danijela već neko vrijeme živi na Braču i potpuno se okrenula životu na otoku. Sada se osvrnula na to kako izgleda njeno tipično ljeto i zašto voli ovo godišnje doba.  - Ljeto je krenulo, a s njim i vrućine, netko ih ne može podnijeti ali ja uživam u slobodi i lakoći življenja koju ljeto neupitno pruža . Sve je puno vibrantnih boja,mirisa i ono sto možda na izgled ne izgleda lijepo, postane oku prihvatljivo. Nebo je plavije, more prozirnije, sunce sjajnije, a sa svim tim i raspoloženje bude bolje. Mjesto se polako puni turistima, domaćim ljudima koji samo ljeta provode na otoku - napisala je Dvornik i nastavila:

- Divan je bio ovaj mjesec lipanj koji polako odlazi, još se mogao doživjeti onaj mir i tišina ljetnih popodneva prije nego to sve zamjeni buka djece i odraslih koji cjelodnevno provode dane uz bazene, vika, smijanje.. glazba, pjevanje do kasnih sati,  gužve i lokalne zabave za koje ni dan danas ne znam jesu li organizirane za turiste ili domaće. Ali imat ću svoja rana jutra,  jedino vrijeme kada svi spavaju, da popijem svoju prvu jutarnju kavu u miru. Bez obzira na moje “brontulavanje”, ovo je ipak moje najdraže vrijeme u godini. I bez obzira na vrućine, bit će aktivno i bit će zabavno.

 

 

Podsjetimo, Danijela trenutno boravi na otoku Braču s kojeg je na kratko otišla na Vis kako bi pomogla mami Žarki oko radova u kući. - Putujem na Vis. Mater me čeka da joj pomognem, dakle idem raditi - napisala je Danijela u objavi na Instagramu koju je snimila dok je bila na trajektu za Vis. Ubrzo nakon dolaska na Vis pokazala je kako je pomogla mami i priznala je kako obavljeni zadatak nije bio jednostavan. 

- Upravo sam smontirala krevet materi. Izgledalo je jednostavno, ali sam se baš naradila jer sve mora biti u levelu, a ja imam samo dvije ruke. Oprostite mi što ne postam tipične Instagram ženske stvari. Bit će i toga - napisala je Danijela i objavila fotografiju kreveta kojeg je sama smontirala. Da je vješta u ovakvim, ali i puno zahtjevnijim poslovima Danijela je pokazala i prošli tjedan kada je sama postavila pločice na vanjskoj terasi. 

VEZANI ČLANCI:

- Postavila i zalijepila sam, onako štreberski svoj prvi kvadrat pločica... i to je nešto. Sve je ravno, ništa ne zapinje. Ne štedim na ljepilu ( isto tako ga ne razbacujem a boga mi ni na kajlama). Sutra ide fugiranje i grill se vraća na svoju poziciju. Moram se zaletiti par dana u Komižu, mami koja je također pri završetku svojih građevinskih radova na kući i pomoći joj u finišu. Neću niti spominjati da je sestra u Firenci također u završetku svoje adaptacije stana (ona je u tome profesionalno) tako da nam se otac smije i veseli tamo negdje gore i misli “dobre su, moje su ali totalno lude”. Možete zamisliti kako izgledaju naši razgovori - opisala je prije par dana kako ima posla oko radova i dodala:

GALERIJA Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću

1/38

- A najbolje od svega je što sve tri, kad god baratamo alatima i radimo nešto, mislimo na njega jer je upravo on najveći krivac za našu ljubav prema građevini, alatima i one “budi sam svoj majstor. Otkako se i Zagreba preselila na Brač posvetila se i poljoprivredi te ima svoj maslinik i zasadila je i povrtnjak te je uz vrt izgradila i malu kućicu i terasu. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 5

ST
stomiovotreba
10:07 25.06.2024.

Oprostite, koga zanima što Danijela Dvornik misli o ljetu na otoku?

Avatar Moodleen
Moodleen
20:46 25.06.2024.

Ma garant su joj geni iz istočnog susjedstva pa se mora.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:46 25.06.2024.

Ma garant su joj geni iz istočnog susjedstva pa se mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije