Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Sestra kralja Charlesa, princeza Anne, završila u bolnici, o njenom stanju oglasila se Buckinghamska palača

Britain's King Charles hosts Garter Day at Windsor Castle
Foto: Chris Jackson/REUTERS
1/9
24.06.2024.
u 13:49

Princeza je zadobila manje ozlijede i potres mozga nakon nezgode na imaju u Gatecombe parku.

Princeza Anne završila je u bolnici. Princeza je ozlijeđena u svom domu u Gloucestershireu, javlja Buckinghamska palača. Princeza je zadobila manje ozlijede i potres mozga nakon nezgode na imaju u Gatcombe parku. 
Princeza je inače prošle godine dala rijedak intervju za medije. U intervjuu s Adrienne Arsenault, glavnom dopisnicom CBC News-a, princeza je objasnila da se šira kraljevska obitelj "ne treba baviti" pitanjem popularnosti među masama, jer kako kaže, monarh je ključ svega, on je ustav o kojem monarhija ovisi.

VEZANI ČLANCI:

- Mi kao obitelj podržavamo tu ulogu, nadamo se da naša podrška pridonosi monarhiji - rekla je Anne i nadodala da iako postoje nagađanja o važnosti monarhije, ona pruža "stabilnost". Na pitanje o tome kakav će kralj biti Charles, našalila se da on već neko vrijeme "vježba" za taj trenutak.

VIDEO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Britain's King Charles hosts Garter Day at Windsor Castle
1/43

Kraljevska obitelj u zadnje vrijeme puno vremena provodi po bolnicama. Od raka boluju kralj Charles i Princeza Kate, a sada je u bonci završila još jedna članica obitelji na koju se drugi članovi oslanjaju da obavlja kraljevske dužnosti dok se njen brat liječi. 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Komentara 1

Avatar film
film
15:50 24.06.2024.

shrvan sam,evo ne prestajem plakati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije