Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetila se

Danijela Dvornik o tome što je Dino radio nakon koncerta: Nije volio tišinu, adrenalin bi ga još držao

Foto: Instagram
1/8
30.12.2023.
u 18:00

Tada nisam nikada razmišljala o toj tranziciji iz Dina “zvijezde “ i Dina “ običnog “ u svega nekoliko sati, i kako je to utjecalo na njega, ispričala je Danijela

Prošlo je 15 godina otkako je preminuo legendarni Dino Dvornik i ostavio nam u nasljeđe svoju glazbu koja će nam još dugo vremena biti najbolji podsjetnik kakav je glazbeni genije bio. Jedna njegova pjesma Dvornikovu suprugu Danijelu vratila je u prošlost i prisjetila se kako je izgledalo kad bi se Dino vratio kući s koncerta u zoru i koliko bi ga držao adrenalin. Dok je u pozadini svirala pjesma "Noćas" Danijela je napisala sljedeću objavu. 

- Ova pjesma u podlozi …..flashback teški. Svaka pjesma me vrati točno u vrijeme kad je nastala. A nisam je čula dugo i sad kad sam je slušala odvrtio mi se kratkometražni film u glavi. On dolazi u rano jutarnji sat kući nakon koncerta iz nekog grada. Par tisuća ljudi je na njegovom koncertu skupa s njim plesalo i pjevalo, skandiralo njegovo ime, a on se po tko zna koji put toj istoj publici davao 150%. Tamo negdje na toj pozornici On je bio kralj u svom kraljevstvu. Čim bi otvorio vrata stana, znao je da Ella i ja spavamo totalno nesvjesne sto se njemu događalo. Nije volio tišinu, adrenalin bi ga još držao pa nije mogao ni zaspati. Imao je potrebu pričati pa bi mi otvorio vrata sobe i otišao u dnevni boravak na drugom kraju stana i od tamo pričao … meni koja spavam. A ja bi svako malo kroz san prozborila: Mmmmm..aha…ok. davajući mu na znanje da čujem što priča iako nisam imala blage veze. I onda nakon cijelog njegovog monologa čula bi:

 

 

VEZANI ČLANCI

- Dani, ma ti mene uopće ne slušaš ! Jebe se tebi di sam ja bia ! Je li imaš šta za reći ????
- Imam!- viknula bi iz kreveta.
- Šta?
- Kad završiš sa cigaretama, iskreni pepeljaru u smeće i otvori prozor ! Nemoj zaboravit.
On bi još neko vrijeme sjedio u dnevnom boravku ali bi ga samoća i tišina koju nije volio, otjerala u krevet. Koliko god ova moja zadnja rečenica zvučala nezainteresirano i hladno, značila je jako puno. Značilo je da je došao doma! A tu je bio običan muž i otac koji je došao iz noćne smjene. Tada nisam nikada razmišljala o toj tranziciji iz Dina “zvijezde “ i Dina “ običnog “ u svega nekoliko sati, i kako je to utjecalo na njega. Jer, razmišljajući sada  to uopće nije bilo lako. Pa ipak, Dino nije volio hotelske sobe, radije bi vozio kući, htio je spavati u svom krevetu sa ženom koja ga nije slušala - napisala je Danijela i dodala hashtag: #nedostajes #memories #cistaljubav.

VIDEO Miroslav Škoro komentirao duet s Ivicom Todorićem koji je izazvao veliku kontroverzu u javnosti

 

Komentara 1

VA
vanbruce
23:39 30.12.2023.

Nisam siguran da je i Cortney Love toliko medijski eksploatirala gubitak Kurt Cobaina koliko ova gospođa. A možda i zato što je naslijedila puno više novčića pa joj nije bilo potrebno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije