egzotična destinacija

Danijela Dvornik objavila fotku u bikiniju s Maldiva: 'Nije naša zemlja najljepša, niti najbolja'

Foto: Instagram
1/11
27.04.2023.
u 13:00

Ovaj put je otkrila da je otišla na egzotično putovanje, te trenutačno uživa na Maldivima. Podijelila je fotografiju s plaže na kojoj se vidi kako je zdrav život koji vodi pun pogodak, jer Danijela odlično izgleda u badiću.

Influencerica Danijela Dvornik (55) na Instagramu je vrlo aktivna i često s pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života. Ovaj put je otkrila da je otišla na egzotično putovanje, te trenutačno uživa na Maldivima. Podijelila je fotografiju s plaže na kojoj se vidi kako je zdrav život koji vodi pun pogodak, jer Danijela odlično izgleda u badiću.

"Ajmo biti iskreni, kuća je kuća, ali svijet je pun ljepota koje treba istražiti, ako svijetom hodaš s pozitivnom energijom i otvorenog srca , svijet postaje lopta šarena. Shvatiš koliko nas ima različitih i prihvatiš tu različitost bez predrasuda. Nije naša zemlja najljepša, niti najbolja, ali je moja i tu sam doma. Postoji toliko lijepih mjesta na svijetu da je bespredmetno to uspoređivati. Maldivi su raj i prekrasni su, domaćini dragi, nasmijani i uljudni. Drago mi je da sam tu i da sam ovu divotu vidjela. I taman će biti 7 dana jer vise bi bilo “too much” za nekoga tko voli gužvu" napisala je. 

 

Danijela već neko vrijeme ide u teretanu gotovo svakodnevno, a zdravo se i hrani. Nedavno se pohvalila zdravim ručkom koji je skuhala. Podijelila je i recepte. 

"Važan mi je ručak ali i njegovo serviranje. Važno mi je i da bude zdravo i dijetalno. Najvažnije ponekad je da bude brzo pripremljeno" napisala je Dvornik i podijelila slike na kojima su juha od špinata i piletina pripremljena u pećnici. 

Juha od špinata:
1 žlica maslinovog ulja 1/2 crvenog luka 2 režnja češnjaka 1/2 žlice tapioke ili gustina 2dcl pilećeg temeljca 2 sake špinata
Sol i papar

Luk i češnjak zažutite na maslinovom ulju, dodajte gustin i pileći temeljac i na kraju špinat.  Kuhati 5 minuta i onda u blender.
Piletina iz pećnice sa toskanskim umakom.
20dkg pilećeg filea (1 porcija) Oprati ga posoliti i popapriti.

Umak:
2 režnja češnjaka 1 zlica maslinovog ulja 20dkg parmezana ribanog 5-6 sušenih rajčica 150 g grčkog jogurta 2dcl pilećeg temeljca 1 žličica gustina(po potrebi) Na maslinovom ulju zažutite češnjak, dodajte temeljac i kuhajte nekoliko minuta, dodajte jogurt i parmezan i kuhajte, zatim dodajte sjeckane suhe rajčice i gustina. U malu posudu za pečenje stavite piletinu i dodajte umak preko i stavite na 190 stupnjeva u pećnicu 30 minuta.

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Stradun
Stradun
13:20 27.04.2023.

Influencerica? Danas očito svatko može biti utjecajnica.

ZA
zagabria5
16:05 27.04.2023.

Ide u teretanu, znači spremna je za cajke u 4 ujutro. Tamo će se osjećati svoj među svojima

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:08 27.04.2023.

Pubertet ju udara..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije