Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže

Danijela Dvornik objavila fotografiju uz koju je napisala da je to jedan običan radni dan i našla se na meti hejtera

Foto: Instagram
1/7
16.09.2021.
u 12:20

Super ako nekome ovako izgleda radni dan, napisao joj je korisnik ispod fotografije na kojoj uživa na SUP-u.

Sunčano i toplo vrijeme ovog rujna omogućilo je svima koji žive na moru da još uvijek uživaju u ovom dijelu ljeta, a tu priliku koristi i Danijela Dvornik. Na SUP-u je uživala u sunčanom danu u Sutivanu na otoku Braču, gdje već tradicionalno provodi veći dio godine. – Jedan običan radni dan – kaže Danijela uz tu fotografiju. Na društvenim mrežama uvijek se nađu i hejteri pa je i ispod ove fotografije bio napisan komentar jednog korisnika koji nije imao veze s objavljenom fotografijom.

"Super ako nekome ovako izgleda radni dan. To je ismijavanje. Ne znam po čemu je uspješna Danijela Dvornik. Molim da me informirate. Serija Dvornikovi pokazala je prvi put tu osobu, gdje je glavni lik njezin suprug. I danas, ne spominju ga, ali on je glavni lik, ona njegova žena, Ella njegova kćer", napisao je korisnik. Danijela se nije upuštala u raspravu niti je odgovorila na ovaj komentar, a u njezinu obranu stali su obožavatelji, ali ti komentari kasnije su izbrisani.

Foto: Instagram

– To su najčešće ljudi koji na društvenim mrežama nemaju ni ime ni prezime, a ni fotku. Oni vole provocirati, glupani. Kaže mi da sam debela i on je sretan. Stalno me komentiraju po društvenim mrežama, a uživo nitko od njih nema muda prići i reći to isto – rekla je u intervjuu za Zagreb.info nedavno odgovarajući na pitanje što misli o hejterima na društvenim mrežama.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
12:51 16.09.2021.

Dokle više? Vodite je doma kad vam je tako draga.

KR
Krud
12:46 16.09.2021.

Opet ova niškorist! Pa do kada?

DU
Deleted user
15:06 16.09.2021.

Dvornikove više ne mogu očima gledati, iskaću iz paštete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije