Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA SVOJE ISKUSTVO

Danijela Dvornik pokazala rezultat nedavne operacije: Druga si osoba

Foto: instagram
1/9
05.04.2024.
u 08:00

Svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila. Jesam, kao što vidite nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala, poručila je nedavno Danijela nakon zahvata kojim je uklonila staračku dioptriju

Danijela Dvornik nedavno je donijela odluku o kojoj je pisala na svojim društvenim mrežama i tada je obavijestila svoje obožavatelje kako je odlučila otići na operaciju skidanja staračke dioptrije. Kada je išla na operaciju u Zagreb, od pratitelja je tražila da joj požele sreću. Mnogi su joj nakon toga slali pitanja kako je operacija prošla i kakav joj je sada vid.

"Pošto me svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila, jesam. Kao što vidite, nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala", poručila je nedavno svojim pratiteljima. Sada se osvrnula na operaciju i objasnila je pratiteljima što je potrebno napraviti prije samog zahvata.

 

 

1/23

"Već sam vas obavijestila da sam bila u Zagrebu u Poliklinici Bilić vision, na skidanju staračke dioptrije laserskim zahvatom koji se zove Presbyond. Ono što ne znate jest da prije samog zahvata morate obaviti dubinski i detaljni pregled očiju kako bi se točno vidjelo vaše stanje oka i otklonile sve nedoumice oko zahvata. Oči su, priznat ćete, vrlo osjetljiv organ našeg tijela pa je vrlo važno da dobijete uvid u zahvat i u ono sto se događa kasnije. A još je važnije da dobijete povjerenje u doktora koji vam obavlja zahvat. Takva je doktorica Branka Jurić Tomašević, vrlo smirena, svojim znanjem i objašnjavanjem kao i odgovorima na vaša pitanja brzo steknete povjerenje. Nakon pregleda i razgovora nisam imala nedoumica. Znala sam da sam u sigurnim rukama", napisala je Danijela. 

"Skroz si mi druga osoba. Meni ste baš lijepi s naočalama. Rijetko tako dobro stoje kao vama. Odlično, koliko košta lasersko skidanje dioptrije", bili su neki od komentara koje su joj napisali obožavatelji. Danijela je sama priznala da i njoj malo nedostaju naočale. "Fale mi naočale … fejkat ću zbog okvira", odgovorila je ispod jednog komentara Danijela.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Komentara 8

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:26 05.04.2024.

Ove dve se samo operiraju po cijele dane

PV
prcko.vita
09:44 05.04.2024.

Kada već pišete o osobama iz treće životne dobi, takozvane gerijatrije, bilo bi lijepo da pišete ovako često i o npr.Manoliću, Oliveru Mlakaru,Jimiju Staniću, Miši Kovaču i tako dalje. Ima i drugih baba i djedova osim te Danijele

WA
wannabenovinari
11:58 05.04.2024.

Kako to da je zaboravila staviti filter na sliku? Strašan propust. Malo izgleda ko stara baba, malo kao žena u 40-im. Maja Šuput škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije