PJEVAČICA

Danijela Martinović otkrila da se veseli velikom danu: 'Radujem se proljeću koje dolazi'

Danijela Martinović
Foto: Instagram
1/16
05.02.2022.
u 10:53

Pjevačica je uz fotografije snimljene u vrtu s cvijećem najavila svoj koncert za Dan žena.

Pjevačica Danijela Martinović (50) oglasila se na svojem Instagram profilu, a na fotkama nije mogla sakriti osmijeh. Danijela je pozirala u šarenoj proljetnoj kombinaciji. Dugu, crvenu suknju uparila je s bijelom košuljom te žutim cipelama na petu. Svemu je dodala i šarenu torbu. Fotografijama snimljenim u vrtu s cvijećem najavila je svoj koncert za Dan žena. "Radujem se proljeću koje dolazi... Svim mirisima, bojama, kao i svojem koncertu", napisala je u opisu. 

Podsjetimo, u zadnje vrijeme Danijela se posvetila poslu te je najavila već nekoliko projekata. Njezin bivši partner Petar Grašo ovih dana priprema vjenčanje s Hanom Huljić koje je zakazano za 19. veljače. Dodajmo da su Danijela i Petar prekinuli prošle godine, a pjevačica je zatim otkrila kako se osjeća kao slobodna žena nakon veze duge 24 godine.

- Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna - kazala je tada.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
12:22 05.02.2022.

Život uvijek ide dalje.. i tko zna zašto je sve to dobro... sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije