Bernarda Marovt

Bila je najljepša missica bivše Jugoslavije, a zgodna Slovenka i danas izgleda fantastično

Bernarda Marovt
Foto: Privatni album
1/9
05.02.2022.
u 10:00

Bernarda Marovt za miss Jugoslavije izabrana je 1982. godine na izboru u Zagrebu, a potom je na svjetskom izboru u Londonu zamalo postala Miss svijeta.

Bernarda Marovt (56) za miss Jugoslavije izabrana je 1982. godine na izboru u Zagrebu, a potom je na svjetskom izboru u Londonu zamalo postala Miss svijeta.

Premda je bila jedna od favoritkinja, Bernarda je osvojila samo titulu Miss fotogeničnosti, a tome su možda kumovale i njezine golišave fotografije objavljene u tadašnjem magazinu "Start". Dugo vremena je radila u inozemstvu te je snimala reklame za poznate modne brendove.Top modelom Italije proglašena je 1990., a dvije godine kasnije i top modelom Europe.

Lijepa Slovenka još uvijek radi kao model, snima kampanje, a novim  fotografijama na Instagramu pokazala je kako i dalje izgleda fantastično, a svoje znanje prenosi na mlađe generacije. Ima svoju školu manekenstva za ‘Bernie model’s’ i radi kao menadžerica.

Agencija Bernie Models nudi im priliku putovati u Milano na casting s agencijama kako bi kvalitetno zaplovile u modne vode. 

-Oduševljena sam što me se neki još sjećaju kao najljepše jugoslavenske misice. Nakon svih tih godina i dalje razmišljam o vremenima kada sam dobivala cjeloživotna iskustva u svim područjima. Ništa se ne događa slučajno, tako da sad na sve gledam pozitivno. Danas prenosim ta iskustva mladim djevojkama i dječacima, kao i ženama – kazala je Bernarda u intervjuu za Večernji list.

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije