Zdravstveni problemi

Danijelu Trbović na Dori mijenja Nevena Rendeli

Nevena Rendeli
Marko Lukunić
17.02.2010.
u 21:43

Kako je Danijela prošli tjedan morala na neophodnu operaciju 5. i 6. ožujka neće moći voditi Doru koja se održava u Opatiji pa je kao njena zamjena uskočila Nevena Rendeli

Danijelu Trbović će na ovogodišnjoj Dori zamijeniti Nevena Rendeli. Zbog operacije kojoj se Danijela morala podvrgnuti prošli tjedan, neće moći voditi Doru koja se 5. i 6. ožujka održava u Opatiji. Uz Nevenu ovogodišnja voditeljica je Mila Horvat, dok će muški dio voditeljskog tima biti Mirko Fodor i Duško Ćurlić. Dok će se iz green rooma kao i prošle godine javljati Iva Šulentić i Ida Prester.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:52 17.02.2010.

U Prištini je proglašen državni blagdan zbog ove vijesti!!!

KR
kreont
03:55 18.02.2010.

Dora je obična narihtana glupost. Predlažem da se sukladno recesiji i štednji ova priredba ne održi. DT želim brz oporavak.

MI
Milas
07:43 18.02.2010.

Šulentić i Prester su bolje voditeljice od ove Rendeli i nije mi jasno zašto su njoj dali finalnu večer. Rendeli djeluje izvještačeno a boja glasa joj je iritantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije