noćna smjena

Dean Dvornik zbog duga od 200.000 kuna radi na recepciji

dean dvornik
Ivana Ivanović/Pixsell
03.09.2010.
u 21:32

Dean kaže kako mu zbog duga prijete i vjerovnici koji mu dolaze pred kuću zbog čega je i njegova majka Diana, s kojom živi na splitskom Spinutu, stalno pod stresom.

Organizacija koncerta u čast pokojnom bratu Dini koji se 20. kolovoza održao na splitskim Bačvicama Deana Dvornika ostavila je u dugovima od 200.000 kuna. Kako bi ga podmirio, glazbenik radi noćnu smjenu na recepciji hotela.

Dean Dvornik kaže kako mu zbog duga prijete i vjerovnici koji mu dolaze pred kuću zbog čega je i njegova majka Diana, s kojom živi na splitskom Spinutu, stalno pod stresom.

Kako je rekao za 24 sata, Dean je na sebe preuzeo glazbeni dio manifestacije, to jest dovođenje izvođača te je prikupio 300.000 kuna od sponzora. Kaže da s prodajom ulaznica nije imao nikakve veze, ali namjerava namiriti ljude koji su omogućili koncert u čast njegovu bratu Dini i ocu Borisu. Zbog toga je prihvatio prijateljevu ponudu i počeo raditi noćnu smjenu na recepciji hotela.

Pjevač otkriva kako zbog organizacije koncerta osam mjeseci nije imao vremena za gažu, pa mu je i to stvorilo gubitke. Istaknuo je da od koncerta za pokojnog brata nije ni mislio zaraditi, ali nije očekivao da će ga upropastiti.

- Vjerovao sam ljudima o kojima tek sad čujem svakakve priče. Drugi put ću biti pametniji i pretpostaviti da nisu svi dobronamjerni - izjavio je za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 13

PR
Pravas45
11:40 04.09.2010.

Bar nie neka lopina kao vecina u zemlji pa covik se zapslija na recepciju da vrati itd

RK
robert k
12:42 04.09.2010.

Dosta je i živio na grbači POKOJNOG brata i POKOJNOG oca. Sa naglaskom na ono POKOJNOG

AU
autoritet
23:31 03.09.2010.

Dugove treba vratiti, nema druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije