Prljavo rublje

Demi Moore je biseksualka i imala je otvoren brak sa Ashtonom

ashton kutcher
pixsell
19.11.2011.
u 13:25

Kutcherova ljubavnica Brittney Jones otkrila je kako je Demi često birala ljubavnice svom 16 godina mlađem suprugu.

Demi Moore i Ashton Kutcher imali su otvoren brak u kojem su flert i seksualni odnosi s drugima bili dopušteni. Blizak prijatelj para koji je odlučio okončati svoj šestogodišnji brak otkrio je kako je otvoren brak bio dobar paravan za Demine biseksualne izlete.
– Žene su Demi jednako privlačne kao i muškarci tako da nije samo od Ashtona u seksu dobivala ono što joj je trebalo - potvrdio je prijatelj. Ashton i njegova 16 godina starija supruga voljeli su dijeliti partnerice medijima je to povjerila Brittney Jones s kojom je 33-godišnji glumac imao aferu prošle godine.
– Rekao mi je kako s Demi ima otvoren brak te da mu često i ona bira žene s kojima može spavati i zato nisam ni imala dojam kao da vara suprugu dok je vodio ljubav sa mnom. – objasnila je Brittney.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:24 19.11.2011.

Što je to afera? Doslovni translejšn s engleskog?

LI
liliZG
13:25 21.11.2011.

Znači ona je zapravo pošandracala jer je mali tulumario s curama koje nije ona izabrala??? Ili????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije