Što joj se dogodilo?

Demi Moore je zabrinula obožavatelje: 'Lice joj sve više nalikuje voštanoj figuri, bila je tako predivna'

Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
1/9
30.11.2021.
u 14:20

Slovila je za jednu od najljepših glumica Hollywooda, no posljednjih mjeseci izaziva čuđenje svakom novom pojavom u javnosti.

Glumica Demi Moore (59) pojavila se na dodjeli Britanskih modnih nagrada, no unatoč upečatljivoj kombinaciji i glamuroznom izdanju, u prvom planu ponovno je bilo njezino lice. Slovila je za jednu od najljepših glumica Hollywooda, no posljednjih mjeseci izaziva čuđenje svakom novom pojavom u javnosti.

Demi je bila jedna od glavnih zvijezda u Royal Albert Hallu u Londonu gdje se održala dodjela nagrada, a svi su pričali o drastičnim promjenama na njezinom licu koji su očiti tragovi brojnih estetskih zahvata kojima se sve češće podvrgava. Brojni obožavatelji smatraju da je sada već stvarno pretjerala, a sve je počelo početkom godine kada je prošetala pistom modne kuće Fendi kada ju je malo tko uspio prepoznati.

Crvenim tepihom u Londonu prošetala je u glamuroznoj haljini koja je naglasila njezinu figuru u prvom planu bilo je njezino nekada izduljeno lice koje sada djeluje okruglo. S lica su joj nestale i bore, a dodatno je istaknula i jagodice pa su se na društvenim mrežama nanizali komentari na račun nekada jedne od najljepših glumica.

"Lice joj ne izgleda normalno", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", "Da nisam vidjela naslov ne bi ju prepoznala", "O moj Bože, uništila je to lijepo lice", "Izgleda kao voštana figura", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, ovo ljeto za odmor je glumica odabrala upravo Hrvatsku i Dubrovnik. Odatle je dijelila brojne fotografije iz predivne vile Agave. A iako joj lice izgleda neprepoznatljivo, njezino tijelo i dalje izaziva divljenje. 

Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije