STROGI REŽIM

Demi Moore progovorila o rigoroznom načinu mršavljenja kojim je vratila formu nakon poroda: 'To je ludo'

Los Angeles Premiere of ''The Substance'' at the Directors Guild of America Theater in Los Angeles
Foto: Aude Guerrucci/REUTERS
1/11
26.09.2024.
u 16:43

Glumica je u najnovijem intervjuu otkrila s kakvim pritiskom se suočavala zbog pripreme za ulogu u filmu Indecent Proposal iz 1993.

Holivudsku glumicu Demi Moore (61) obožavatelji ovih dana mogu gledati u najnovijem kino-hitu The Supstance, koji između ostalog progovara o današnjem društvu i nerealnim standardima ljepote postavljenim pred žene, ali muškarce. Sasvim prigodno, 61-godišnjakinja je u jednom od intervjua u sklopu promotivne kampanje filma progovorila o tome kako se vratila u formu nakon svoje druge trudnoće u kojoj je dobila kćer Scout Willis.

- Izložila sam se velikom pritisku. Rekli su mi da moram smršavjeti. Iako su možda komentari bili neugodni i ponižavajući, napravila sam to zbog toga - prenosi Daily Mail glumičino iskustvo, o kojem je detaljnije ispričala u nastavku: - Mislim da je Scout imala pet ili šest mjeseci kada smo snimali Indecent Proposal. Dakle, hranila sam je tijekom noći, ustajala po mraku s trenirkom i svjetiljkama, vozila bicikl sve do Paramounta, bilo gdje, čak i na lokaciji gdje smo snimali, zatim snimala cijeli dan, što je obično 12 sati i onda sve to ponavljala. Čak i sama ideja o tome što sam učinila svome tijelu je luda - priznala je Demi.

GALERIJA: Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

Los Angeles Premiere of ''The Substance'' at the Directors Guild of America Theater in Los Angeles
1/32

Moore je u to vrijeme još uvijek bila u braku s glumcem Bruceom Willisom, čije prezime danas 33-godišnja Scout nosi. Osim nje, Demi i Bruce zajedno imaju još dvije kćeri, 36-godišnju Rumer i 30-godišnju Tallulah. Bivši supružnici razveli su se 2000. godine.

Podsjetimo, Moore je o standardima ljepote i starenju progovorila je u intervjuu za časopis Interview, na čijoj se naslovnici rujanskog izdanja pojavljuje. U razgovoru s kolegicom Michelle Yeoh Moore se prisjetila pažnje koju je izazvala u filmu 'Charliejevi anđeli', kada je u 40-toj godini pokazala svoje tijelo u bikiniju. - Pojavila sam se u filmu Charliejevi anđeli i puno se pričalo o poznatoj sceni u bikiniju. Sve je bilo jako naglašeno i puno se razgovaralo o mom izgledu. Nisam imala osjećaj da ne pripadam. Bilo je to više kao - nemam 20 ili 30 godina, ali još nisam bila u godinama koje se smatraju majčinskima - kazala je Demi, na što se Yeoh nadovezala:

VEZANI ČLANCI:

- Hollywood je okrutan prema ženama u toj dobi jer više nema scenarija ili uloga koje im odgovaraju. Ili ste majka, ili ste dovoljno stari da vas ne smatraju privlačnima. Zašto žena s 45, 50 ili 60 godina ne bi mogla biti seksi? No cijela percepcija na ljepotu počela se mijenjati zbog ljudi poput tebe i mene koji neće ostati sjediti skrštenih ruku - zaključila je malezijska glumica s američkom adresom, na što se Moore nadovezala kako za nju nikad nisu postojala ograničenja. 

Inače, Moore je došla na zabavu organiziranu povodom izložbe talijanskog brenda 'Dolce&Gabbana' u Milanu te je privukla mnoge poglede. Naime, ispod haljine su se jasno vidjeli crni grudnjak i gaćice, ali i figura kojoj definitivno mogu pozavidjeti mnoge žene. - Izgleda nestvarno - komentirali su njezini brojni obožavatelji.

Svi se pitaju jedno - kako Demi Moore postiže ovako dobru liniju u svom sedmom desetljeću... - Kad sam bila mlađa znala sam držati strogu dijetu i unositi jako malo kalorija, a onda sam saznala da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije nimalo zdravo - kazala je tada Demi Moore. - Prihvaćanje vlastitog tijela ključ je sreće i dobrog osjećaja. Kad shvatiš da je tijelo koje imaš najljepše i da se u njemu moraš osjećati lijepo, tu se sve mijenja. - iskreno je priznala slavna glumica.

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije