na Facebooku

Denis Latin objavio fotografiju iz 1992. Biste li ga prepoznali?

8172565
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/6
09.11.2021.
u 17:36

Poznato televizijsko lice, novinar, urednik i voditelj nekadašnje političke razgovorne emisije HRT-a "Latinica" Denis Latin (55) na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju iz prošlosti.

Poznato televizijsko lice, novinar, urednik i voditelj nekadašnje političke razgovorne emisije HRT-a "Latinica" Denis Latin (55) na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju iz prošlosti.

"Dnevnik u 19:30! 1992. godina!", napisao je Latin uz fotografiju ispod koje su se ubrzo nanizali mnogobrojni komentari i pohvale.

"Uvijek konkretno, hvala Denise", "Teško je bilo biti objektivan i profesionalan, vi ste to bili i u najtežim vremenima… hvala", " Jao što smo tada bili mladi i lijepi", pisali su mu ispod objave.

Inače, Latin u posljednjih nekoliko godina sve rjeđe daje intervjue, što i ne čudi s obzirom na to da ih je tijekom bogate karijere dao bezbroj. Denis je nekada bio omiljeno televizijsko lice, a unazad dvije godine na HRT-u uređuje "Otvoreno". U jednom je intervjuu otkrio da o povratku pred kamere ne razmišlja, a nedavno se pohvalio velikom transformacijom koja je rezultat zdravog promišljanja i promjene načina ishrane. Naime, u posljednjih godinu dana izgubio je preko dvadeset kilograma.

Inače, poznato je da se urednik i voditelj godinama bori s Chronovom bolesti, kroničnom bolesti crijeva koja mu je dijagnosticirana još 1986. godine. O životu s bolešću uvijek je otvoreno govorio, a ona ga je primorala i da odustane od uređivanja i vođenja "Latinice".

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
06:14 10.11.2021.

Ovaj sto pise o njemu vjerovatno isti kaobi on!! Neizljecivi ”karanfilasi”

AB
abendblatt
07:14 10.11.2021.

Latinu nije mjesto na HRTu, njemu bolje pristaju Pupovceve novosti prema ideologiji koju zastupa.

Avatar Trpimir
Trpimir
23:11 09.11.2021.

Gabor onda, gabor sada. I ljudska nistica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije