poroci u hollywoodu

Dennis Quaid: Ovisnost o kokainu život mi je pretvorila u pakao

dennis quaid
pixsell
11.04.2011.
u 08:32

Glumac je priznao da je 90-ih zbog kokaina uništio glumačku karijeru, a ovisnost ga je stajala i braka s glumicom Meg Ryan

 - Moja najveća životna pogreška jest ta što sam predugo bio ovisnik o kokainu. Jutro ne bih mogao započeti bez da povučem jednu lajnu. Obećao bih sebi da mi je to prva i posljednja tog dana ali... nikad nije bilo onako kako sam si obećao, otkrio je američki glumac Dennis Quaid svoje holiovudske grijehe koji su ga koštali glumačke karijere. Naime, Quaid je postao popularan početkom osamdsetih, a kokain je, kaže, počeo uzimati kako bi se lakše nosio s teretom slave. Ipak, droga je preuzela kontrolu nad njegovim životom.

- Život mi se raspadao, uništio sam karijeru i brak, tek krajem 90-ih bio sam spreman uhvatiti se u koštac s problemom, objašnjava 57-godišnji Quaid kojeg je ovisnost stajala braka s glumicom Meg Ryan.

Dennis je danas u sretnom braku s Kimberley Quaid, prodavačicom nekeretnina, koja mu je prije tri godine rodila blizance Thomasa i Zoe. Njegov glumački preporod u Hollywoodu nikad se nije dogodio, uglavnom glumi sporedne uloge ili glavne, ali u filmovima B produkcije. Posljednju ulogu dobio je u televizijskom filmu "Special relationships" u kojem je glumio bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije