Cro-a-Porter

Deseti rođendan modne marke koju obožavaju naše zvijezde

cro-a-porter
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
06.10.2010.
u 22:40

Brojne modele povezala je jedna misao – svila ukročena lancma te zanimljva (ne)boja koja se najpreciznije može opisati kao svečani spoj boje pudera i šampanjca, najsličniji profinjenoj boji svijetle ženske puti

Pravno formalno ovojesenski  Nivea Cro-A-Porter započinje u četvrtak navečer. No, čast da svojom slavljeničkom revijom obilježi predpočetak večeras je pripala  Hippy gardenu kreatorice Đurđice Vorkapić. Bila je to ujedno i proslava desetog rođendana domaćeg modnog brenda koji je svoje ime kalio upravo u sklopu Cro-a-Portera, a kojeg vole (i rado nose)  brojne domaće trendesetice.

I dok je sam početak revije pripao kratkom filmiću u kojem smo se prisjetili nekih od najuspješnijih modela iz dosadašnjih kolekcija, novoj se mora priznati raskoš. Brojne modele povezala je jedna misao – svila ukročena lancma te zanimljva (ne)boja koja se najpreciznije može opisati kao svečani spoj boje pudera i šampanjca, najsličniji profinjenoj boji svijetle ženske puti. Podjednako puteno  kreatorica je ovaj puta mislila na čisti luksuz i u nekim ga modelima uspjela i postići.

U duge večernjim haljinama doslovno su ušiveni  metri i metri svile, a ideja da je se premreži lancima i tako "priveže" uz obline ženskog tijela nije uvijek podjednako precizno  izvedena. Dobro  funkcionira na mirinijim modelima, dok se na nekima gubi u preobilnom drapiranju, a na nekima lanci sapeti preko grudi djeluju više kao sprava za mučenje nego li seksi detalj raskošne večernje haljine. No, Hippy graden opet ima haljine za koje se valja kladiti koaj će ih od domaćih estradnih zvijezda prva odjenuti, a Cro-a-Portet još jedan uspješan start u tri modna dana koja nas čekaju u West Gateu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:24 08.10.2010.

A da dobije upalu pluca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije