majčinim stopama

Desetogodišnji Maddox Jolie-Pitt uči voziti avion

maddox
Pixsell
06.02.2012.
u 11:26

Ipak, morat će čekati do 17. godine jer je to minimalna dob za dobivanje pilotske dozvole. – Naš desetogodišnji sin uči voziti avion – rekao je ponosni tata Brad Pitt u intervjuu za Inside the Actor's Studio.

Maddox Jolie-Pitt krenuo je stopama svoje majke Angeline i počeo učiti voziti avion. Iako mu je tek deset godina, najstariji potomak najslavnijeg glumačkog para želi dobiti dozvolu za pilota.

Ipak, morat će čekati do 17. godine jer je to minimalna dob za dobivanje pilotske dozvole.

– Naš desetogodišnji sin uči voziti avion – rekao je ponosni tata Brad Pitt u intervjuu za Inside the Actor's Studio.

Nakon što se lani u rujnu pridružio majci u avionu iznad Engleske kojim je upravljala, Maddox je bio fasciniran njenim umijećem i odlučio da će i on jednoga dana letjeti.

Komentara 1

DI
duncan_idaho
12:32 06.02.2012.

\"Besni pas\" Medogs namerava da bombarduje republiku Crpcku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije