Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet bodri nogometaše

Detalj nove navijačke kombinacije Kolinde Grabar-Kitarović sličan je onom koji nosi predsjednik Milanović

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
13.12.2022.
u 20:35

Kolinda je ovaj put zablistala u crvenom sakou i majici s popularnim 'kockicama', te je na ruci imala sličnu navijačku narukvicu kakvu je nosio i predsjednik Zoran Milanović. Cijelu kombinaciju upotpunila je crvenom torbicom.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na utakmici Hrvatska- Argentina u Dohi. Kolinda je utakmicu pratila u svečanoj loži s visokim uzvanicima među kojima je bio i bivši nogometaš Ronaldinho. 

Kolinda je ovaj put zablistala u crvenom sakou i majici s popularnim 'kockicama', te je na ruci imala sličnu navijačku narukvicu kakvu je nosio i predsjednik Zoran Milanović.

Cijelu kombinaciju upotpunila je crvenom torbicom

13.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, polufinale, Hrvatska - Argentina. Kolinda Grabar Kitarovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Grabar-Kitarović nije mogla bodriti vatrene na utakmici koju su igrali s Brazilom, ali putem društvenih mreža pružila im je podršku. - Jedno srce. Jedan san. Idemo do kraja - napisala je na Facebooku bivša predsjednica. U komentarima su joj se javili njezini pratitelji iz cijelog svijeta i rekli kako navijaju za Hrvatsku.

1/15

- Najbolja je naša Kolinda !naša Princeza! Jedna i jedina Kolinda. Vi ste draga Kolinda srce vatreno, obožavam vas. - poručili su joj obožavatelji. Kolinda Grabar - Kitarović najavila je kako u Katar stiže na polufinale i finale Svjetskog prvenstva u nogometu i rekla je kako će kofer tom prilikom napuniti rekvizitima s prepoznatljivim crveno - bijelim uzorkom. U Dohi je zajedno s ostalim navijačima žustro bodrila našu reprezentaciju tijekom utakmice koju su igrali s Belgijom.

Na toj utakmici se pojavila u hrvatskom dresu, a prije toga je cijeli dan provela s našim navijačima i bodrila vatrene. I na utakmicama prije toga imala je također zanimljiv modni odabir. Na utakmici Hrvatska - Kanada naše vatrene je bodrila u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Komentara 7

PO
poluvodič
22:30 13.12.2022.

Vidila ona da joj ovo donosi dobar PR pa nastavlja glumiti nekakvu navijačicu ajme meni

DJ
Dodaj Juri
00:51 14.12.2022.

A obecala se skiniti gola ako izgubimo!

5S
505.scrtom
23:06 13.12.2022.

čisto crvena boja po meni podsjeća na socijalizam. nije valjda da se i ona pomalo preokreće. ode sve u k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije