Senna M

Devedesetih je žario dance scenom, a sada se pohvalio mega uspjehom: 'Respect za tebe i tvoju genijalnost'

Zagreb: Poznati dolaze na sve?anu dodjelu nagrade Porin 2014.
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
10.01.2023.
u 11:15

- Ponosan sam dobitnik Emmyja. Hvala svima koji su vjerovali u mene - napisao je Senna M u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti.

Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, 90-tih je bio velika dance zvijezda, a proteklih godina uspješan je poduzetnik i vlasnik tvrtke 'Senna Innovation Factory' koja bavi se izradom tehničkih naprava, kamera i kranova. Njegovi proizvodi uspješno se prodaju u Kazahstanu, Moskvi, Dubaiju, Manchesteru, Tokiju i Las Vegasu.  Senad je ovih dana ostvario veliko postignuće kojim se pohvalio na svom Instagramu. Naime,  dobio je nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom.

- Ponosan sam dobitnik Emmyja. Hvala svima koji su vjerovali u mene - napisao je Senna M u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti. "Čestitke", "Svaka čast", "Respect", "Bravo", "Uvijek sam vjerovao u tvoju genijalnost i energiju", nizali su se komentari podrške, a ubrzo se ponovno oglasio Senna M i zahvalio na podršci. "Hvala svima, bez vas bi to bilo nemoguće",  napisao je. 

Inače, Galijašević kamere prodaje NASA-i, a jedna od njegovih kamera bila je i na setu popularne serije 'Igra prijestolja'. - Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima sedam, osam holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj gdje koriste moju rasvjetu - pohvalio se svojedobno medijima te dodao da je jednom prilikom Chuck Norris razbio njegovu opremu. - Ja sam čak i dobio te panele nazad, snimao je u Ljubljani neku reklamu gdje je nogom i tako da su moji paneli dobili, ali razbili su se, ali su još uvijek radili - ispričao je. 

Osim kamera proizvodi i drugu filmsku i televizijsku opremu. Ranije je otkrio da su jedini zaposlenici njegove kompanije njegova supruga i on, a objasnio je da samo nekoliko radionica u svijetu još proizvodi opremu po njegovim nacrtima. Senna M svoje proizvode predstavio je i na velikim sajmovima u svjetskim metropolama kao što su Tokio, Las Vegas, Amsterdam, Dubai i mnogi drugi, a u sjećanju hrvatske javnosti najviše je ostao zahvaljujući svojim hitovima 'Tuc tuc' i 'Beba malena'.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:03 10.01.2023.

Senna M je oduvijek bio pozitivac. Dobar dio današnjih hitmejkera i zvijezda u Hrvatskoj počeo je kod njega u studiju.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:45 10.01.2023.

Bravo! Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije