Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije godine uvjetno

Di Capriju i Jaredu Leti poštom slao svoj izmet i urin pa ga uhvatili, sad je osuđen

Leonardo DiCaprio
Foto: MA/TC/
1/11
16.08.2023.
u 23:00

Gray, rodom s Filipina je, po pisanju australskog ABC-ja poslao ukupno dvadesetak poštanskih paketića čiji je sadržaj primateljima predstavljen kao - "slatkiši za Valentinovo"

Četrdesetdevetogodišnji muškarac u srijedu je u Australiji osuđen na dvije godine uvjetne zatvorske kazne jer je u poštanskim paketićima slao svoj izmet i urin holivudskim glumcima Leonardu Di Capriju i Jaredu Leti.

Muškarac imena Veronica Gray je u veljači poslao nekoliko paketića u koje je zapakirao svoj izmet i urin, iz pošte u državi Zapadnoj Australiji. Sadržaj je otkriven, a Gray razotkriven kada se jedan od paketića koje je slao, slučajno raspao i prosuo na poštansku službenicu.

VEZANI ČLANCI

Gray, rodom s Filipina je, po pisanju australskog ABC-ja poslao ukupno dvadesetak poštanskih paketića čiji je sadržaj primateljima predstavljen kao - "slatkiši za Valentinovo".

Psihijatrijsko vještačenje koje je predano sudu pokazalo je da Veronica Gray pati od mentalnog poremećaja, pišu lokalni mediji.

Njegov je odvjetnik kazao da Veronica nije želio uznemiravati glumce, već je s njima želio podijeliti svoju "strast prema očuvanju okoliša".

Sudac Deen Potter je osudio Grayeve postupke, pojasnivši da su poremetili rad mjesnoga poštanskog ureda, prenio je ABC. 

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije