Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši mister

Dino Bubičić: Zatvor mi je bio velika životna škola, iz tog mraka izvukao sam najbolje

Zagreb: Stipe Boži? ispao iz showa Farma
Foto: Luka Klun/PIXSELL
1/8
24.05.2023.
u 09:33

– Odlazak u zatvor sam je po sebi brutalan. Neki su se znali šaliti: "Joj, da mi je otići u zatvor da se malo odmorim." Nije baš tako, nikome ga ne bih preporučio – kazao je Dino koji je iza rešetaka završio zbog dilanja droge u ranim dvadesetim godinama

Bivši mister Hrvatske Dino Bubičić (40) pojavio se na najnovijoj fotografiji koju je nedavno na Instagramu objavila glazbenica Alka Vuica (61). Tom fotografijom glazbenica je najavila svoj novi spot za pjesmu "Prezidente", a u njemu se pojavljuje i naš bivši mister kojeg ne viđamo toliko često u javnosti. 

Podsjetimo, Dino se povukao iz javnosti prije nekoliko godina. Nakon što je postao mister, objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima. Sudjelovao je i u reality showu ''Farma'' gdje je upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, a nakon ulaska u bračne vode Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Par koji ima dvoje djece, u međuvremenu se rastao i sada je prvi put pričao o razvodu, ali i danima provedenim iza rešetaka u razgovoru za Story.

– Odlazak u zatvor sam je po sebi brutalan. Neki su se znali šaliti: "Joj, da mi je otići u zatvor da se malo odmorim." Nije baš tako, nikome ga ne bih preporučio – kazao je Dino za Story. Iza rešetaka završio je zbog dilanja droge u ranim dvadesetim godinama. 

VEZANI ČLANCI:

– Zatvor sam doživio kao veliku životnu školu i odradio sam ga najbolje što sam mogao. Dogurao sam do kuhinje, isprva sam prao posuđe, s vremenom sam postao glavni pomoćni kuhar. Imao sam 21, 22 godine i došao sam do ocjene da imam pravo na izlete u grad. Iz tog mraka izvukao sam najbolje, a izlaskom iz zatvora okrenuo sam se novom životu – rekao je Bubičić koji je bio osuđen na godinu i sedam mjeseci zatvora, a iz njega je izišao pet mjeseci ranije. 

U intervjuu se Dino dotakao i razvoda od Ivane Paris i rekao kako ga je to životno poglavlje poprilično shrvalo.

– Razvod me dosta pogodio jer sam ulaskom u brak sam sebi zadao "teret". Kako sam dijete rastavljenih roditelja, rekao sam si da neću dopustiti da moja djeca to proživljavaju. Ali kada vidiš da nešto ne ide, bolje je pustiti nego forsirati. Barem sam probao i dao sve od sebe – izjavio je Bubičić za Story. 

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova.

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

Zagreb: Stipe Boži? ispao iz showa Farma
1/33

 

– Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni –  kazao je Dino jednom prilikom o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Komentara 3

BE
Bergen
00:53 25.05.2023.

Ma daj odrasli smo zajedno mali sere kvake

DU
Deleted user
13:02 24.05.2023.

Trebalo je imati želudac za pokošenu.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:47 24.05.2023.

Dino Bubičić je pravi hrvat a sve ostalo je posljedica tog domoljubnog saznanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije