Dobra fora

Dino Jelusić otkrio koja kolegica mu je smjestila prvoaprilsku šalu i sve je nasmijao ovim videom

Zagreb: Glazbenik Dino Jelusić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
01.04.2022.
u 21:00

Gina Damjanović me uznemirila sa svojim dišpetom, ali sam nakon ovog razgovora skužio da bi mogla biti uranjena fora pa sam ju nazvao nazad, napisao je ispod snimke koju je objavio na društvenim mrežama.

Pjevač Dino Jelusić podijelio je na društvenim mrežama kako je pao na prvoaprilsku šalu kolegice Gina Damjanović. Objavio je video u kojem ga Gina, koja je i radijska voditeljica, zove na telefon i uvjerava ga kako za pola sata mora biti u studiju radija. Dino je u nevjerici i ispituje Dinu u kojem dijelu Zagreba se nalazi radijska postaja i govori kako mora požuriti se presvući, a nakon što je spustio slušalicu Gina se nije mogla prestat smijati.

- Prvi april, Dino je svoj prank dobio. Gina Damjanović me uznemirila sa svojim dišpetom, ali sam nakon ovog razgovora skužio da bi mogla biti uranjena fora pa sam ju nazvao nazad. To naravno nisu snimili - napisao je Dino na društvenim mrežama, a u komentarima mu se javila i Gina.

 

 

- Prestani lagat, ja sam te zvala nazad i rekla da ne žuriš - napisala je uz emotikon smijeha. Javili su mu se i drugi obožavatelji i priznali da ih je dobro nasmijala ova šala. Dino je nedavno sve oduševio svojim nastupom na koncertu grupe Parni valjak koji je održan u Areni Zagreb u čast Akiju Rahimovskom. 

- Izuzetno sam počašćen da mogu objaviti poziv da pjevam kao gost Parnom Valjku na koncertu u čast Akiju. Aki je i uvijek će biti inspiracija za sve koji se žele baviti glazbom i vladati pozornicom - poručio je Dino kada je najavio svoje gostovanje na ovom koncertu, a mnogi baš njega vide kao mogućeg Akijevog nasljednika u bendu. 

VIDEO Što je afazija, bolest zbog koje se Bruce Willis povlači iz glume?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije