Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundekfest

Dino Merlin u petak u Zagrebu!

Dino Merlin
Foto: Sever Zolak
1/2
01.10.2014.
u 16:19

Pogledajte premijeru novog video spota za pjesmu Sunce

Regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin u petak stiže u Zagreb! Sve je spremno za veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu u petak 03. listopada 2014. od 21 sat. Ususret koncertu, Dino je danas objavio video spot za treći singl Sunce s novog albuma Hotel Nacional. Glazbu, tekst i aranžman radio je sam Dino Merlin dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske muzičke scene - Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher), te Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy).

Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stocholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu, a scenarij i režiju potpisuje američki režiser Patrick Marshall 

Pjesma Sunce dobila je svoj video spot nakon pjesama Ruža i Školjka koje su u prethodnom periodu imale preko šest miliona pregleda na službenom YouTube kanalu Dine Merlina, dok su drugi video i audio sadržaji sa albuma Hotel Nacional do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom.“ – izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao: “Nakon duže pauze, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti sa svojom publikom. Koncert je ujedno i promocija novog albuma “Hotel Nacional” u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupiti ću sa svojim 10-članim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla.  “Hotel Nacional” je jedini hotel koji dolazi Vama. Karavan “Hotela Nacional” je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje Vas u što većem broju!  

Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po cijeni od 40 kn ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta.VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije