Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši košarkaš

Dino Rađa promovira Hajduk u svijetu: Lokalnom stanovništvu predstavio omiljeni klub

Foto: Instagram
1/32
11.01.2024.
u 20:35

Bivši košarkaš Dino Rađa posjetio je Peru gdje je pozirao sa zastavom omiljenog kluba.

Bivši košarkaš Dino Rađa trenutno vrijeme provodi u dalekom Peruu gdje je posjetio drevni grad Inka, Machu Picchu, a koji je smješten na najvišem dijelu istočnih Andi. Pozirao je ispred svjetske atrakcije, a s čim drugim, nego sa zastavom Hajduka!

Kao pravi Dalmatinac i ljubitelj Hajduka, osim što se fotografirao sam sa zastavom, fotografirao se i s lokalnim stanovništvom isto sa zastavom. - Bilo kuda, Hajduk svuda. Machu Picchu i Amazona Peru - napisao je u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram. Njegovi pratitelji na Instagramu oduševili su se fotografijama. - "Volimo te", Živio, Dino!", "Dino, mi te volimo" - samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, posljednjih godina Dino Rađa u medijima se pojavljuje kao vjenčani kum splitskog pjevača Petra Graše, a da ovaj duo ima posebnu vezu, i nije neka tajna. Svoj prijateljski odnos grade već godinama, a i obiteljski se druže. Nedavno je Dino također na svojem Instagramu objavio fotografiju s adventske kućice Ivana Huljića, inače šogora Graše te u opis napisao:

- Obitelj - poručio je bivši košarkaš pozirajući sa suprugom Viktorijom Rađom, a pridružili su im se i Grašini roditelji Snježana i Zoran te sestra Buga, koju, baš kao i roditelje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti. Ekipa se naočigled super zabavila u dvoru ekskluzivnog hotela Esplanade uz bocu vina, ukusna jela i božićne pjesme. 

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 5

MA
marli
21:57 11.01.2024.

Baš Peruance zanima Hajduk...koja glupost...

Avatar feudalac
feudalac
21:34 11.01.2024.

ljakse ostaje ljakse

23
234
20:59 11.01.2024.

Jeli se možda ne Marsu i Jupiteru zavijorila ista zastava ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije