Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI PRIOPĆENJE

Direkcija za Miss Hrvatske odgovorila na optužbe za 'sumnjive radnje': 'Sve je regularno, postoje dokazi'

Zagreb: Tomislava Dukić nova je Miss Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
04.12.2023.
u 13:14

- Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje. Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo, stoji u priopćenju

Nakon što je finalistica izbora za Miss Hrvatske Leona Maroši u medijima izjavila kako se na izboru "dogodilo nešto sumnjivo", priopćenjem za javnost javili su se iz Direkcije izbora za Miss Hrvatske. Priopćenje donosimo u cijelosti:

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo ''dogodilo nešto sumnjivo'' demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova I potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

VEZANI ČLANCI: 

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje. Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo. Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti”, stoji u priopćenju Direkcije kojeg potpisuje Iva Loparić Kontek, direktorica i vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Podsjetimo, Leona Maroši je u intervjuu za Požeški dnevnik kazala:

– Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss, kazala je Maroši. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: 'Pjevačica je i zaplakala' 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lasta mala
lasta mala
20:04 04.12.2023.

Curo ne žali, jednog dana će ti biti drago zbog svega...

MA
marijanka
14:38 04.12.2023.

a sto ces kad mi nemamo lijepih Hrvatica pa moramo po njih u dijasporu (Bosnu i Hercegovinu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije