PERICA MARTINOVIĆ

Divim se kolegama koji ustaju u pet ujutro i odigraju dvadesetak scena na dan za tristotinjak eura

13.09.2024.
u 13:00

Gledali su ju mnogi u filmovima "Luda kuća", "Život sa stricem", "Đuka Begović", "Olovna pričest", "Oslobođenje Skoplja" i drugima. Možda je se sjećate iz serija "Punom parom", "Inspektor Vinko", "Putovanje u Vučjak" ili pak "Ptice nebeske". U razgovoru s Pericom Martinović otkrivamo da je najponosnija na kazališne uloge, prije svega brojne uloge koje je nosila u matičnom kazalištu "Gavella" i desecima predstava na Dubrovačkim ljetnim igrama, u "njezinu dvoru". Sve do ovogodišnje hit predstave "Ekvinocijo" u režiji Kreše Dolenčića

Ključne riječi

Komentara 2

GA
Gajger
13:48 13.09.2024.

Jel se diviš tetama u dućanu koje se ustaju svakog dana u 5 ujutro i rade za deset puta manje, 30 eura po danu? Kakve sve neradnike ova jadna država financira, još dobro i stojimo.

GL
globalsolutions
15:48 13.09.2024.

200€ imate po danu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?