Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži rješenje

Dizajner Ivica Skoko našao se u sličnoj situaciji kao mnogi poznati: Svih 25 godina kao da je nestalo

Zagreb: Modni dizajner Ivica Skoko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
16.07.2022.
u 21:20

Radimo svim snagama da stranicu spasimo, objavio je dizajner kojem je hakirana njegova Facebook stranica.

U zadnje vrijeme poznate osobe u Hrvatskoj na meti su hakera koji im blokiraju računa na Facebooku i Instagramu i često traže novac kako bi im profil opet bio aktivan. Ova situacija dogodila se sada i dizajneru Ivici Skoki kojem su hakeri napali profil na Facebooku i kojem trenutno ne može pristupiti.

- Dragi svi, na žalost Facebook profil je hakiran i blokiran. Radimo sve što je u našoj moći da ga vratimo natrag...Svih 25 godina, skoro 100 000 vjernih pratitelja... kao da je nestalo...Iskreno se nadam da ćemo je uspjeti vratiti u funkciju. Radimo svim snagama da stranicu spasimo. Do tada vas molim da se javljate isključivo na Instagram profil ili dođete do showrooma u Vlaškoj 79, Zagreb jer nismo u mogućnosti upravljati profilom. Ukoliko budemo morali otvoriti novu Facebook stranicu odmah ćemo vas obavijestiti. 
Voli vas vaš Skoko - poručio je dizajner na svom Instagram profilu.

Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić. - Sopar Collection Instagram je hakiran. Pokušavamo sve da ga vratimo nazad. Ako je netko iskusio nešto slično, svaki savjet bi bio od pomoć - zamolila je Helena svoje pratitelje na Instagramu. 

VIDEO Shaquille O'Neal: "Nazvao sam se O'Nealović kad sam pogodio sva slobodna bacanja"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije