Svima je poželjela ugodan vikend

Victoria Beckham otkrila kako se s obitelji zabavlja u Hrvatskoj i priznala: Malo previše votke

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE David Beckham veselo fotografirao Victoriu i djecu na odmoru u Hrvatskoj
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
16.07.2022.
u 14:24

Na Instagram storyjima objavila je nekoliko kratkih snimki i pokazala kako je njezina obitelj uživala na našoj obali pa je objavila video na kojem njezin sin Cruz uživa na SUP-u i uz snimku je objavila pjesmu "Dalmatia".

Odmor u Hrvatskoj, točnije na Lopudu bio je baš po guštu obitelji Beckham ako je suditi po najnovijim Instagram objavama Victorije Beckham. Dizajnerica je objavila fotografiju na kojoj njezin suprug David i njihova kći Harper poziraju na brodu a pored njih se nalaze morski ježinci koje su izronili i u opisu fotografije je Victorija napisala: Ugodan vikend. Puse iz Hrvatske.

Na Instagram storyjima objavila je nekoliko kratkih snimki i pokazala kako je njezina obitelj uživala na našoj obali pa je objavila video na kojem njezin sin Cruz uživa na SUP-u i uz snimku je objavila pjesmu "Dalmatia" i pokazala je i kako Cruz hrabro skače sa stijene u more. Dobro su se zabavljali i Victoria i David i dizajnerica je objavila fotografiju na kojoj sa suprugom u pidžami promatra zalazak sunca i napisala je: Otmjene pidžame i malo previše votke. Na Lopudu su odsjeli u resortu Lopud 1483., gdje je njihova kći Harper nedavno proslavila i 11. rođendan.

Foto: Instagram

Ovaj resort je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila  i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

VIDEO Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, pridružio mu se i Dončić

 

 

Komentara 2

AF
AfganistanskiHrvat
15:21 16.07.2022.

Pa neka prijeđe na whiskey ili nešto domaće, lozu.

DI
Dicm
15:17 16.07.2022.

U supermen je promjenio ime sad je dupermen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije