ponovno tata

Dizajner Roberto Cavalli dobio je šesto dijete s 45 godina mlađom manekenkom

Foto: Profimedia
1/3
09.03.2023.
u 06:30

Cavallijeva partnerica, švedska manekenka Sandra Nilsson (38), poznatija kao Sandra Bergman, rodila je dječaka koji je Cavallijevo šesto dijete, a dali su mu ime Giorgio.

Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli (82) ponovo je postao otac. Naime, Cavallijeva partnerica, švedska manekenka Sandra Nilsson (38), poznatija kao Sandra Bergman, rodila je dječaka koji je Cavallijevo šesto dijete.

Cavalli i Sandra u vezi su od 2014. godine, ali tek su sada proširili obitelj za još jednog člana, kojem su dali ime Giorgio.. U razgovoru za talijansku Novellu, Cavalli je rekao da je Sandra dobro nakon poroda. 

- Dijete, koje je rođeno prije tjedan dana u Firenzi, je zdravo i prekrasno i shrvale su me emocije kada sam ga vidio - rekao je Cavalli i zatim nastavio: 

- Dali smo mu ime Giorgio, prema mom ocu, koga su nacisti ubili za vrijeme masakra u Cavrigliji, kada sam ja imao samo četiri godine – objasnio je.

Inače, talijanski modni dizajner ima dvoje djece Tomassa i Cristinu, iz prvog braka sa Silvanellom Giannoni, s kojom je bio od 1964. do 1974. godine. Zatim, ima Roberta, Rachele i Daniele iz drugog braka s Evom Marijom Duringer.

Podsjetimo, Sandra je u mladosti ušla u svijet mode, a sa samo su je 14 godina primijetili skauti iz jedne francuske agencije. Velike plave oči i smeđa kosa osigurali su joj brojne titule ljepote, a jednom je proglašena i najljepšom ženom u Švedskoj.

Par se upoznao 2010. godine nakon što se Cavalli razveo od svoje tadašnje supruge, ali prohodali su tek četiri godine kasnije. Slavni dizajner tvrdi da je sa Sandrom pronašao svoj mir te da je ona njegova muza.

Dodajmo i da je jednom prilikom ovaj par šokirao javnost i to onda kada je dizajner svojoj izabranici kupio otok nedaleko Stockholma vrijednosti tri milijuna eura kojim ju je oduševio. U sklopu otoka našla se i luksuzna vila s četiri spavaće sobe, golf terenom, bazenima, ali i ostaci iz doba vikinga. Uz to, otok ima i privatnu luku s trajektom koji prima deset osoba.

VIDEO Ulaznica za Euroviziju u Liverpoolu rasprodane u samo 30-ak minuta, cijena najjeftinije - 180 eura

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
07:13 09.03.2023.

Po Duhu Svetom?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:07 09.03.2023.

Nitko kao Zvonimir Rogoz. On je dobio sina u 92.

BI
Biouskoli91
08:17 09.03.2023.

Tetica ima dobar stomak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije