Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
640.000 gledatelja

'Djevojka imena Feriha' gledanija od Sulejmana Veličanstvenog

feriha
Djevojka imena Feriha
13.09.2013.
u 16:01

"Djevojku imena Feriha" ovog je tjedna svaki dan na Novoj TV gledalo gotovo 640 tisuća gledatelja.

"Djevojku imena Feriha" ovog je tjedna svaki dan na Novoj TV gledalo gotovo 640 tisuća gledatelja, što je dvostruko više nego što su ih privukli drugi programi u isto vrijeme, objavila je Nova TV. Tako je Feriha zadržala svoje mjesto najgledanije serije u Hrvatskoj i to u tjednu kada se na program RTL-a vratio Sulejman Veličanstveni.

Prema najnovijim podacima gledanosti Feriha je imala dvostruko veću gledanost od Sulejmana. Mnogi su predviđali da će ljetna stanka negativno utjecati na Sulejmanovu gledanost, po onoj izreci "daleko od očiju, daleko od srca", te se čini da se to sada i obistinilo. Ovog ljeta, kada nije bilo Sulejmana, gledatelji su pratili Ferihu, što dokazuje tadašnja brojka više od pola milijuna gledatelja dnevno, te će je teško sada napustiti i vratiti se Sulejmanu.

Tjedan koji je iza nas u seriji je donio nova velika uzbuđenja – Feriha je oteta i završila je u bolnici. Već večeras uzbuđenja se nastavljaju – Emir i Feriha bježe daleko od svih, a noć koja ih očekuje nikad neće zaboraviti.

Osim po napetim događajima u životu ljubimice Ferihe, serija je omiljena i zbog glavne glumice Hazal Kaya. Nedavno je otkrila da je dijabetičarka, što ju je nametnulo kao uzor svima koji se bore s tom bolešću.

>>Novi miljenik žena: Cure mi ulaze u kuću 
i snimaju me na WC-

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije