NAJSKUPLJI RAZVOD

Djevojkama Tigera Woodsa zabranjen pristup njegovoj djeci

TIGER
Pixsell
02.07.2010.
u 10:13

Uz 750 milijuna dolara Elin će pripasti i njihova kuća u Windemereu u Floridi te još jedna kuća u tom području koju Woods posjeduje. Imanja koja su zajedno posjedovali u Elinoj rodnoj Švedskoj također ostaju njoj.

Tiger Woods i Elin Nordegren do kraja sljedećeg tjedna trebali bi se dogovoriti o raspodjeli imovine i skrbništva nad djecom pa se očekuje da će Elin za nekoliko dana podnijeti zahtjev za razvod braka. Tridesetogodišnja Nordegren navodno će dobiti 750 milijuna dolara čime će razvod najbogatijeg golfera zasjesti na prvo mjesto najskupljih razvoda u povijesti.

Prema dogovoru, Tigeru će navodno biti zabranjeno dovoditi svoje nove djevojke u društvo svoje dvoje djece, trogodišnje Sam i jednogodišnjeg Charlieja. Ova klauzula ne vrijedi jedino ako se Woods ponovno oženi.

- Elin će učiniti sve da svoju djecu zaštiti od ženskaroša koji se krije u njihovu ocu – rekao je izvor blizak Šveđanki za britanski The Sun.

Uz 750 milijuna dolara Elin će pripast i njihova kuća u Windemereu u Floridi te još jedna kuća u tom području koju Woods posjeduje. Imanja koja su zajedno posjedovali u Elinoj rodnoj Švedskoj također ostaju njoj.

Golfer će dobiti drugu kuću u Floridi koja još nije dovršena te vrijedi 80 milijuna dolara, kao i stan u Los Angelesu.

Dogovor navodno sadrži i klauzulu prema kojoj će Elin pripasti fizičko skrbništvo nad djecom, dok će pravno skrbništvo dijeliti. To znači da će Tiger moći donositi odluke vezane uz djecu.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
Chiller
13:17 02.07.2010.

A koliko je novaca ona zaradila u toj vezi? - Kladim se da nije niti radila,nego da se stalno šminkala dok je dadilja čuvala dijete koje ona sama nije mogla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije