Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Dobila sam poziv slavne Ellen Degeners

01.10.2015. Rijeka - Mia Negovetic. Pjevacica. Portret Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
11.03.2016.
u 09:02

Pobjednica RTL-ova showa "Zvjezdice"Mia Negovetić dobila je priliu nastupati u Americi u talent showu "Little Big Shots" čije emitiranje uskoro počinje na NBC-u

Čarobni glas Mije Negovetić u “Zvjezdicama” je izmamio suze žiriju i donio joj pobjedu u ovom showu, a slične emocije pobudila je i svima koji su u kolovozu prisustvovali vojnom mimohodu u Zagrebu kada je otpjevala hrvatsku himnu. U međuvremenu primila je i jednu primamljivu ponudu...

Od koga si saznala da si nominirana za Večernjakovu ružu i koliko te je iznenadila nominacija?

Roditelji su na internetu vidjeli članak i odmah su me obavijestili. Isprva nisam znala što je Večernjakova ruža, ali kada sam shvatila, bila sam izvan sebe!

Nominacija me jako iznenadila jer nisam znala da uopće mogu biti nominirana za takvo što.

Koliko ti se život promijenio nakon pobjede u showu “Zvjezdice”?

U smislu popularnosti jako, a i imam više nastupa. Svi me znaju i uvijek me pitaju za autogram ili sliku. U privatnom životu nije se ništa previše promijenilo. No promijenilo se po tome što dosta ljudi otvara lažne profile na mrežama i priča umjesto mene.

Jesu li nakon pobjede u showu stigli i neki primamljivi pozivi iz inozemstva ili iz Hrvatske?

Poziva ima jako puno. Tata i mama najprije razmisle o njima pa onda zajedno dogovaramo što i kako. Dobila sam i poziv iz SAD-a od Ellen Degeneres. Tamo sam nastupila na talent showu Little Big Shots, koji će se uskoro početi prikazivati na NBC televiziji. Bila sam jako sretna i nisam mogla vjerovati što mi se događa. Bilo je poziva i iz Slovenije. U Hrvatskoj sam dobila jako puno poziva. Na neke sam se odazvala, a neke smo morali odbiti zbog puno nakupljenih obveza.

Nisam razmišljala gdje ću čuvati Ružu i ako ju slučajno dobijem, sigurno ću naći neko posebno mjesto. Na primjer, uz zvijezdu sa Zvjezdica

Mia Negovetić

Jesi li ostala u kontaktu s nekim iz žirija “Zvjezdica”, čujete li se i da li ti i dalje daju savjete?

Ostali smo u kontaktu s maestrom Šljivcem, Vannom i Enisom. Svaki susret s njima mi je jako drag i uvijek od njih dobijem neki dobar savjet.

U showu si osvojila i neke lijepe nagrade poput puta u Disneyland, koja je tebi nagrada bila najdraža?

Mislim da će mi to biti Disneyland u koji uskoro idem. Ali i nastup s Vannom mi je jako drag. Ma sve nagrade su mi predivne, jedino što nagradu škole Husar&Tomčić ipak nisam iskoristila jer ne živim u Zagrebu, a i u dogovoru s mamom i tatom odlučili smo da barem zasad neću pohađati nikakvu školu pjevanja.

Hoćeš li doći na dodjelu 18. ožujka u HNK i ako osvojiš Ružu, gdje je planiraš čuvati?

Da, dogovorili smo se da ćemo doći svi skupa, pa što bude, bit će. Nisam razmišljala gdje ću je čuvati, a ako je slučajno dobijem, sigurno ću naći neko posebno mjesto. Na primjer, uz zvijezdu sa Zvjezdica. Ali i ako je ne dobijem, nikom ništa. I sama nominacija mi je dovoljan uspjeh.

>> Ideje za pjesme često dobijem u vožnji

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
09:34 11.03.2016.

Ako ikako možeš školuj svoj glas ! Sve najbolje !

DU
Deleted user
20:51 12.03.2016.

Preocito je da tu malu KGK 'gura'.Iz Rijeke je,izvodila je himnu na vojnoj paradi,pobjedila na Zvjezdicama iako je bilo puno talentiranije djece od nje al je Vanna koja je bila gosca na inauguraciji od njenog prvog nastupa skakala sa stolice i favorizirala je.Ni djecji nastupi kod nas ne mogu proc bez namjestanja i veza, u ovom slucaju onih u HR ali i u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije