večernjakova ruža

Dobitnicima će nagradu uručiti Bojana Gregorić, Oliver Mlakar, Vanna...

večernjakova ruža
Foto: Danijel Berković/Pixsell
20.03.2014.
u 16:30

U petak u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu nakon devet godina povratak najprestižnije nagrade

Posljednje su pripreme u tijeku za najglamurozniju i televizijskim i radijskim osobama najvažniju noć u godini – dodjelu Večernjakove ruže. U petak u zagrebačkom HNK okupit će se krema domaće scene, a svi oni već danima šuškaju samo o jednom – tko su dobitnici.

Rekorderi proglašavaju

Tu tajnu cijela će Hrvatska doznati u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a s početkom u 20 sati. Konačno će biti poznati dobitnici povratničke Ruže u šest kategorija. Biramo TV osobu, radijskog voditelja/voditeljicu, TV ili radijsku emisiju, glumačko ostvarenje i novo lice godine.

Nominirane u svakoj kategoriji pomogao nam je izabrati stručni žiri u sastavu Ksenija Urličić, Miroslav Ilić, Dalibor Matanić, Nikša Bratoš i Vojo Šiljak, a konačnu odluku o slavljenicima donosite upravo vi – čitatelji. Vaši glasovi pomno se broje i na prvi dan proljeća znat ćemo vašu odluku. Da bi imena slavljenika dodatno dobila na važnosti, odlučili smo za prezentere, ljude koji će proglašavati pobjednike, angažirati najtrofejnije poznate Hrvate. Tako nam na dodjelu stižu rekorderi u Ružama, televizijska legenda Oliver Mlakar, najpoznatiji radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko, glumica Bojana Gregorić, ponosna vlasnica nekoliko Ruža za najbolju pjevačicu Ivana Vrdoljak Vanna, ali i jedan prezenter kojeg do posljednjeg trenutka čuvamo kao iznenađenje.

Osim prezentera, našom pozornicom prošetat će se, ali i zapjevati zvijezde – Nina Badrić, Neno Belan, Psihomodo pop... – Večernjakova ruža jedna je od najdražih nagrada koje sam dobila u karijeri – rekla nam je Nina.

Dio spektakla

– To je nagrada koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista i samim time značila mi je jako puno. Na počecima moje karijere ona je svakako bila dodatni vjetar u leđa. Sretna sam što se ponovo vraća Večernjakova ruža, a nadam se da ću i ja biti ponovno jedna od dobitnica u godinama koje dolaze. Svoj dolazak potvrdile su i brojne TV, glazbene i radijske zvijezde kojima je ove godine nominacija izmakla, no svi su sigurni u jedno – važno je u petak biti dio tog velikog spektakla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije