UZRUJALA SE

Domaća glumica izgubila živce kad je vidjela što su joj servirali u kafiću: 'Nisam to naručila!'

Foto: Instagram
1/24
21.08.2024.
u 08:45

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se, Nina' na svom je Instagram profilu objavila priču u kojoj se osvrnula na lošu uslugu u jednom kafiću.

Nakon što je nedavno domaću javnost obavjestila o problemima oko njenog podcasta, hrvatska glumica Lana Gojak Bajt našla se u još jednoj neugodnoj situaciji. Naime, jučer se poželjela razbuditi uz kavu u jednom kafiću, no usluga ju nije oduševila i o tome je odlučila progovoriti na svojim društvenim mrežama.

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se, Nina' u pričama na Instagramu napisala je sljedeće: - Ni naručiti kavu nije lako. U jednom bircu kažeš hladna kava, dobiješ kavu s hladnim mlijekom. U drugom bijelu kavu s kockicom leda, a u trećem frape sa šlagom - započela je svoje ljutito obraćanje pa nastavila: - Nisam to naručila. To je ice caffe, pogledajte meni - na niti jednom stolu nemate meni. Zaključak, plati, šuti i ostani doma - zaključila je razočarana Lana.

Foto: Instagram screenshot

Zatim je objavila još jedan story sa slikom ledene kave, a kojim se nadovezala na rezultate ankete iz prethodnog: - Po anketi ima vas još kojima kao ni meni nije jasno... Od sad u novčaniku nosim ovu fotku. Ili pokazujem fotku na mobitelu - napisala je Gojak i situaciju ipak zaključila u svijetlom tonu, ostavivši emotikon koji plače od smijeha.  

Podsjetimo, Lanin najnoviji projekt 'Mame kod Lane' nisu svi dočekali s entuzijazmom, što se može zaključiti po komentarima na Facebook stranici podcasta. Iz tog razloga Puljanka se odlučila za radikalan potez koji je iskomunicirala na istoj društvenoj mreži.

VEZANI ČLANCI:

Najnovije priopćenje prenosimo u cijelosti: - Mislili smo da će se stvari na Facebooku promijeniti, da su ružni komentari samo povremena iznimka a ne pravilo, pa smo čekali, objavljivali dalje, odgovarali na poruke, čak povremeno ulazili u rasprave i brisali samo one najgnjusnije poruke... Ali situacija se nije promijenila. Iz nekog nama neobjašnjivog razloga velik broj Fejs publike se pokazala kao nekulturna, netolerantna, pa čak usudimo se reći i pomalo agresivna. - započela je svoje obraćanje Lana pa nastavila:

- Naša je namjera od početka bila da ovim podcastom pomažemo roditeljima, da budemo zajednica podrške i razumijevanja, da zajedno širimo vidike, pričamo i o škakljivim temama, otvaramo tabu teme i borimo se upravo protiv netolerancije, agresije i vrijeđanja. Na Facebook testu smo pali, a većina Facebook publike ostala je neokrznuta našim pokušajima da zajedno učimo, mijenjamo se i budemo tolerantniji. U komentarima su se prečesto našle uvrede umjesto konstruktivnih kritika, netolerancija umjesto uvažavanja drugačijeg mišljenja i širenje negative umjesto podrške i pomoći - tvrdi voditeljica kojoj je posljednja kap očito prelila čašu te je najavila promjenu prakse.

GALERIJA: Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama, ali i emotivnim trenucima i dramatičnim pričama

1/37

- Zato smo odlučili poduzeti radikalan potez: ugasiti komentare na Facebook profilu i ne nuditi frustriranim pojedincima poligon za vrijeđanje i širenje mržnje. Znamo da se pritom odričemo i velikog broja komentara među kojima ima i onih lijepih, konstruktivnih, podržavajućih, kakve želimo čitati na našim profilima, ali smo nažalost došli do zaključka da je onih drugih ipak puno više. Mogli smo to učiniti prešutno, bez velike pompe, ali nismo željeli tako. Uvijek ćemo se jasno i glasno boriti protiv nekulture, netolerancije, vrijeđanja, agresivnosti i mržnje. Naš podcast - naša pravila! - zaključila je Gojak Bajt i za kraj poručila: - Nastavljamo komunicirati na Instagramu gdje su dobrodošli svi koji dijele naš svjetonazor tolerancije, dijaloga i konstruktivne kritike - stoji u priopćenju.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar zoster1
zoster1
10:43 21.08.2024.

Skuhaj si kavu doma.Valjda kao žena bar to znaš.

DU
Deleted user
10:05 21.08.2024.

Od ove vijesti sam toliko u šoku da danas neću ići na posao

JU
Jury
09:26 21.08.2024.

Vrlo pametan način reklamiranja uređaja za kavu. S obzirom da ne možete dobiti uslugu kakvu želite, najbolje vam je uložiti u dobar aparat za kavu i ostati kod kuće. Vrhunski marketinški potez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije