Život na vagi

Tomislavova priča slama srca: 'Bojim se za svoje zdravlje i da ću zauvijek ostati sam'

Foto: RTL
1/3
20.08.2024.
u 23:00

Ovisnost o hrani postala je prepreka koja ga sprječava da uživa u životu kakav želi jer bi ponovno volio skijati, stati u traperice, plesati, okušati se u penjanju, a i očinstvo mu je na pameti

Zagrepčanin Tomislav Čekolj je 30-godišnji mladić s velikim snovima, a najviše od svega želi promijeniti život. Svi njegovi planovi, od gubitka kilograma do osnivanja obitelji, usmjereni su prema onome što mu je najvažnije - zdravlju i sreći.
„Želim poboljšati svoj život i zdravlje, želim se baviti fizički zahtjevnijim aktivnostima, raditi na svom izgledu i samopouzdanju. Bojim se za svoje zdravlje i da ću zauvijek ostati sam“, iskreno priznaje Tomislav, objašnjavajući zašto se odlučio prijaviti u 'Život na vagi'. Ovisnost o hrani postala je prepreka koja ga sprječava da uživa u životu kakav želi jer bi ponovno volio skijati, stati u traperice, plesati, okušati se u penjanju, a i očinstvo mu je na pameti. „Za pet godina nadam se da ću se baviti glazbom u nekom obliku, biti oženjen i imati djecu. Volio bih imati svoju obitelj“, otkriva 30-godišnjak koji je završio Muzičku akademiju, no trenutačno radi u call centru.

GALERIJA: Omiljena serija se vraća na ekrane

1/37


Premda je glazba njegova strast, priznaje da trenutačno ne posvećuje dovoljno vremena onome što najviše voli. „Želim se više baviti zvukom i glazbom, ali trenutno to ne uspijevam koliko bih htio“, kaže Tomislav koji svoje talente ne ograničava samo na glazbu - ističe i ljubav prema kuhanju, učenju novih vještina te svoj romantični pogled na svijet.

VEZANI ČLANCI:

Najveću podršku u svemu pruža mu obitelj i njegovi su roditelji, kako kaže, pravi junaci. „Imali su težak početak i unatoč tome, postali su dobri ljudi“, s ponosom kaže Tomislav koji s nestrpljenjem čeka dan kada će pronaći osobu s kojom će dijeliti život.
Hoće li Tomislav doći do željene kilaže i s koliko se kilograma bori - ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 'Života na vagi' ove jeseni na RTL-u!

 


 

Ključne riječi

Komentara 3

S1
sbaris 18
06:24 21.08.2024.

Tomo ostavi se krkanja i onda če garantirano doči i mrkanje.

Avatar Miloradov mali
Miloradov mali
00:38 21.08.2024.

Tomislave, ne brini, tvoj Mc Donalds će uvijek biti uz tebe.

Avatar zoster1
zoster1
05:03 21.08.2024.

O tome je trebao razmisljati prije udaranja po frizideru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije