Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 12 godina

Domaća pjevačica pohvalila se novim uspjehom, pažnju ukrao natpis na njezinoj majici

Foto: Grgo Jelavic/Pixsell, Instagram
1/10
21.03.2022.
u 18:46

-Nije loš osjećaj kad se čovjek nakon dvanaest godina lutanja malo ‘skući’ - napisala je splitska pjevačica Maja Bajamić uz objavu novog koraka u svojoj glazbenoj karijeri.

Splitska pjevačica Maja Bajamić (30) na sceni je već godinama, a danas se pohvalila koliko je sretna zbog novog koraka u svojoj karijeri. Naime, Maja je potpisala ugovor s diskografskom kućom Menart, a na potpisivanje ugovora došla je u zanimljivoj majici s natpisom koji je odmah privukao pozornost. "Nije me mater rodila da se mučim", ispisano je crvenim slovima na bijeloj majici koja je oduševila njezine pratitelje.

"Ajde sretan prvi dan proljeća i ponedjeljak.  Sve je spremno za procvasti. Pošto me mater nije rodila da mučim, evo ti. Udala sam se za @menart_label na godinu dana zasad (Al nije loš osjećaj kad se čovjek nakon dvanaest godina lutanja malo ‘skući’) Branka sam natjerala da ovjekovječi, on se ne voli fotkat, ali nema veze, umro je od smijeha kad mi je vidio majicu, to je još bolje.  Idemo dalje, sretno vam proljeće, budite pčelice i SVE VAM CVALO", napisala je Maja uz nekoliko videa i fotografija ovog posebnog dana.

 

 

Ispod objave odmah su uslijedili komentari pratitelja. "Hahahaha, kraljice!", "Divno izgledaš", "Predobro", samo su neki od njih. Inače, Maja je nedavno dobila i voditeljski angažman na Uni TV gdje će voditi novi regionalni reality show 'Selo' zajedno sa srpskim glumcem Stefanom Bundalom. Show "Selo" gledatelje će vratiti u prošlost, a zanimljivo je da će u njemu natjecatelji biti podijeljeni u timove pa će se ekipa iz Hrvatske boriti protiv predstavnika Srbije i Bosne i Hercegovine. Natjecatelji će morati pokazati razne vještine, surađivati s drugima i boriti se za glavnu nagradu od 50 tisuća eura.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
19:53 21.03.2022.

Novinaru, nije me mater rodila da mučin. Ako je već članak o natpisu, a onda ga barem točno prepiši i, jednako važno, razumi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije