Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIN KOVAČIĆ

Kakvo iznenađenje! Dobitnik Večernjakove ruže nije se nadao ovakvom dočeku u rodnom Osijeku

Foto: Pixsell/Facebook
1/4
21.03.2022.
u 15:37

- Osjećaj je nevjerojatan. Obično sam miran, ali kao što vidite glas drhti, ne znam što bih rekao. Nestvarno - kazao nam je bivši reporter RTL-a, a sadašnji novinar redakcije Una TV, nakon osvajanja Ruže. Ipak, dodao je kako će proteklu godinu najviše pamtiti po rođenju sina Didija

Tin Kovačić, dobitnik Večernjakove ruže u kategoriji TV lice godine na Facebooku je objavio kako su ga nakon povratka u rodni Osijek prijatelji i obitelj dočekali bakljadom na autobusnom kolodvoru. 

- Mi u Osijeku nemamo puno, ali imamo jedni druge! Vi ste moja najdragocjenija ruža! - napisao je Kovačić pokraj videa bakljade. 

- Osjećaj je nevjerojatan. Obično sam miran, ali kao što vidite glas drhti, ne znam što bih rekao. Nestvarno - kazao nam je bivši reporter RTL-a, a sadašnji novinar redakcije Una TV, nakon osvajanja Ruže. Ipak, dodao je kako će proteklu godinu najviše pamtiti po rođenju sina Didija. 

- Mi dopisnici smo jedan dan u svinjcu, drugi dan s Plenkovićem. Moramo imati baražu, tako da nemam što izdvojiti. Moja misija i cilj zajedno sa snimateljima bila je promijeniti narativ Slavonije u medijima u smislu da smo mi neka zadnja rupa na sviralu, da hodamo sa čvarcima u džepu i da smo sirotinja. Ne, upravo suprotno, to je najljepši dio planete s prekrasnim ljudima i kada smo takvu priču ispričali onda smo sretni - kazao je Tin Kovačić. 

VIDEO: TV osoba godine - Tin Kovačić: 'Osjećaj je nevjerojatan, glas mi drhti...'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije