"Odmori se, zaslužio si!": Pala prva klapa četvrte sezone

Dora Fišter Toš na prvo snimanje nove sezone došla s kćeri Evom

fišter
Andrej Kreutz/24 sata
18.10.2009.
u 13:43

Nova sezona donosi i neke novosti, a jedna od njih je da će kćer Biba, koju u seriji tumači Dora Fišter Toš, naći novog dečka kojeg glumi Luka Dragić.

Glumačka ekipa popularne domaće serije "Odmori se, zaslužio si!" ponovno se okupila ovaj vikend povodom početka snimanja četvrte sezone. Iako ih opet kao i za snimanja prijašnjih sezona čekaju ustajanje u pet ujutro i cjelodnevna snimanja, glavni protagonisti predvođeni Ivom Gregurevićem u ulozi glave obitelji Kosmički s nestrpljenjem su dočekali povratak na set jer ovu, prema riječima gledatelja, jednu od najboljih domaćih serija, odrađuju s posebnim veseljem i guštom.

Nova sezona donosi i neke novosti, a jedna od njih je da će kćer Biba, koju u seriji tumači Dora Fišter Toš, naći novog dečka kojeg glumi Luka Dragić.

Na prvi dan snimanja Dora je došla s jednoipolgodišnjom kćeri Evom, koja je još u majčinu trbuhu navikla biti okružena glumcima.

– Eva je dijete nakon kojeg poželite imati još djece. Bila bih najsretnija kad bi ih imala petero, ali ih zbog praktičnih razloga vjerojatno ih neću imati toliko – kaže 31-godišnja glumica koja se prije tri godine udala za slovenskog glumca Tadeja Toša (35). Obitelj živi na slikovitom imanju u selu Kicar kraj Ptuja, ali zbog snimanja serije Dora i mala Eva dva mjeseca će živjeti u Zagrebu. Glumica kaže da uživa u majčinstvu, a Doru koja je na setu bila odlična, ubuduće će dok mama snima – čuvati dadilja.

Serija bi se na HTV-u trebala bi početi emitirati početkom iduće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije