Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgrozio ju!

Dorian koji je sinoć razbjesnio Martinu Tomčić foru je posudio iz ovog hit videa

Foto: Nova TV
1/9
20.11.2023.
u 14:08

Kandidat Dorian sinoć je nastupio u showu Supertalent i razbjesnio najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić-Moskaljov.

Pažnju gledatelja popularnog showa Nove TV Supertalent ukrao je mladi Dorian koji je na pozornicu došao i otpjevao pjesmu koja ima samo dvije riječi. Ponosno je došao pred žiri i dva puta izrekao riječ Tequila i vidno razljutio najstrožu članicu žirija Martinu kojoj njegov nastup očito nije bio ni smiješan, ali ni zanimljiv. - Ne znam što će Martina reći, ali meni se čini da bi intonacijski to moglo biti točno, ja vidim tu veliki potencijal - ironično je prokomentirao Davor Bilman, a Marina se nadovezala.

- Prvo je užasno jesti i žvakati na pozornici, to je nešto što se zove kućni odgoj. Na pozornici na koju pokušavaju doći ljudi koji se doista trude prikazati svoj supertalent meni je ovo uvreda za njih, meni je ovo osobno krađa mog vremena, i iz tog razloga X - kazala je. - Ideja mi je bila fenomenalna, zbog ideje bih ti dala da, ali moram ti danas i ja dati ne - dodala je Maja Šuput, a simpatični Dorian, na njegovu veliku žalost nije prošao u sljedeći krug ovog natjecanja. 

VEZANI ČLANCI:


Ipak, svi koji imaju društvene mreže kao što je TikTok ili Instagram znaju kako Dorian ipak nije bio originalan te nikako nije napravio nešto - neviđeno. Foru s pjesmom Tequila, koja ima samo dvije istoimene riječi, već je koristio Andy Rowell u američkoj verziji Supertalenta. No ipak, kako to obično biva u Americi, dobio je velike i pozitivne ovacije publike. - Ovo je toliko glupo da mi se i sviđa - rekao je Simon. 

@gottalentinside Unbelievable Karaoke singer Andy Rowell sings only ONE word can get FOUR YESES Andy Rowell | Auditions America's Got Talent 2019 #fpy_tiktok_viral #fyoupage #fypage #fyp #fypシ゚viral #fyupage #foryou #foryoupage #fpy ♬ original sound - GOT TALENT INSIDE

 

VIDEO Severina prepričala naugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 1

DE
Dex
22:52 20.11.2023.

Mogla bi i Martina malo poraditi na svom kućnom odgoju kojeg očigledno nije imala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije