Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerali su

Doris Pinčić je opet žrtva prevare! U njezinu obranu stala domaća pjevačica, evo što je rekla

Doris Pinčić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/21
12.06.2024.
u 10:22

Popularna HRT-ova voditeljica ponovno je na meti prevaranata koji se bez dozvole služe njezinim likom

Pjevačica grupe Feminnem 44-godišnja Pamela Ramljak na društvenoj mreži Instagram podijelila je zanimljivost, odnosno, osvrnula se na lažne reklame koje neprestano kruže internetom. Ovaj put žrtva je bila Doris Pinčić Guberović, a kojoj je Pamela posvetila objavu. 

- Ovo je strašno, gledajte kako su nalijepili lice Doris na neku random žensku. Ove reklame su koma, a ne možeš im ništa. Kakav paradoks - napisala je iskreno. Ako se prisjetimo, ovo i nije prvi put da je Doris bila žrtva online prevare. Naime, na jednom portalu je čak bio objavljen članak o njezinoj navodnoj kući. - Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor - glasila je jedna od rečenica u članku o zapravo nepostojećoj kući. 

Zanimljivo jest da su autori lažnog oglasa spomenutu kuću smjestili baš u Rogoznicu, s obzirom na to da se Dorisin bivši suprug preziva Rogoznica. Doris je tada svima poručila kako takva kuća ne postoji te kako je riječ o prevari. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Doris Pinčić Guberović, ranije je umjesto Guberović imala prezime bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a zajedno su u braku dobili sina Donata i kći Gitu. Svatko je od njih odlučio krenuti svojim putem, a ona se upustila u novi brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka joj. 

 

Doris Pinčić
1/30

 

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. - Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere - kazao je iskreno za showbuzz.hr.

 

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Komentara 3

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
14:31 12.06.2024.

ako netko nasjdne na ovu prvu sliku, njmu nema pomoci-kad tad ce ga netko osuriti!

Avatar Burviles
Burviles
13:51 12.06.2024.

po čemu je ona popularna,jedamput tjedno,ako,se pojavi u dobro jutro hrvatska i tam čita s blesimetra i krevelji se,nije čudo kaj nasjeda na glupe reklame !!

TR
Trgovac
11:54 12.06.2024.

Da je barem samo Doris. Kinezi u reklamama koriste sve nase poznate. Facebook je pun takvih prevara, a administratori to dopustaju i ne reagiraju na prijave jer na tome zarađuju. Kako znam da su Kinezi? Nedavno su tako koristili likik Kedže. Kad sam ispod reklama krenuo pisati SCAM stotine poruka sa raznih računa slalo mi je poruke na kineskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije