Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2010.

Doris Teur ulazak u finale slavila s dečkom, a feminemke - u krevetu!

feminem
Foto: boris šćitar/pixsell
1/9
06.03.2010.
u 14:26

'Gost iznenađenja' u green roomu bio je Davor Šuker koji se pojavio bez djevojke Dragane Radošević. Te ga je večeri više od glazbenih nada na Dori zanimala romska glazba

Doris Teur najveće je iznenađenje Dore. S tek 19 godina, sama je napisala stihove i glazbu, a publika je to prepoznala i nagradila ju najvećim brojem glasova.

 - Šokirana sam i sretna! Pjesmu sam napisala sama, pustila je svojima, a oni su me nagovorili da je pošaljem na Doru. Roditeljima mogu zahvaliti da sam uopće pokušala. S obzirom da sam amater, nisam vjerovala da ću uspjeti - rekla je Doris.

 Veliku pažnju izazvale su skupina Feminnem, Maja Šuput te bivši nogometaš Davor Šuker. Osim što su se plasirale u finalnu večer, feminemke su jučer u Opatiji promovirale i svoj novi album “Lako je sve”.

 - Prije nekoliko mjeseci Neda i ja otišle smo do Branimira Mihaljevića, on je sjeo za klavir i odsvirao nam njezinu melodiju. Kad smo je stvorile rekle smo “To je to! To je pjesma koju želimo pjevati na Eurosongu”. Istu stvar njih su dvije pomislile i kad su upoznale najsvježiju članicu - Niku Antolos.

 - Bogu smo zahvalne na Niki s kojom, doslovce, živimo već pola godine. Sigurna sam da ćemo zajedno ostati narednih deset godina. Evo ja više nisam ni u braku tako da... - našalila se odnedavno ponovno gospodična Pamela Ramljak. Od svojeg razvoda, tvrdi potpuno se oporavila i spremna je za nove ljubavne izazove.

 - Mlada sam, financijski neovisna i zadovoljna sobom. Spremna sam za novu ljubav, otvorila sam srce i pripremila se na sve što mi život donosi. No u ovom trenutku mi je bolje biti sama i sretna, nego nesretna u paru - priznaje Pamela. Možda je sličnog mišljenja i bivši nogometaš Davor Šuker koji je svojom pojavom na Dori sinoć iznenadio prisutne. U mješovitom društvu no bez djevojke Dragane Radošević s kubankom u ruci prošetao se green roomom. Prvo se nasmijao, a potom iznenada započeo obračun s novinarima i fotoreporterima.

 - Čuj otkud ja na Dori, pa ovo je Opatija - objasnio je Šuker za Večernji list, a potom se ničim izazvan i priprijetio.

 - Gospodična nemojte mi se pravit pametna - poviknuo je, dobacio oštar pogled i nestao.

 Mlade nade Dorine pozornice te večeri nisu bile po njegovu ukusu. Zlatna se kopačka odlučila za romsku glazbu. Takav vid zabave nisu odabrali Maja Šuput i njezin dečko Mario Kovačević. U pratnji prijatelja, među kojima je bio i Fashion guru Boris Banović dašak Dore osjetili su u klubu Hemingway. Vidno zaljubljeni i sretni, uz pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati tamo su slavili u ime svih pjevača. Pa i uime feminemki, koje su umjesto cugom i tulumom, prolazak u finale slavile zasluženim odmorom - u krevetu!

 

Ključne riječi

Komentara 1

TY
Tyrael
20:58 06.03.2010.

Sama činjenica da si muško i gledaš to sranje dovoljno govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije