„Djed Mraz zna“

Dorotea Prosnik imala je zapažen nastup u 'Superstaru', a sad je objavila i božićnu pjesmu

Foto: Promo
1/2
22.11.2023.
u 11:20

O pjesmi „Djed Mraz zna“ kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o zapravo ljubavnoj božićnoj pjesmi. „Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni.“

Sve popularnija zagrebačka pjevačica Dorotea Prosnik objavila je božićnu pjesmu „Djed Mraz zna“ za koju je snimila i videospot. Autori su pjesme „Djed Mraz zna“ Alen Orlić i Ivan Mikulić, autorski dvojac prošlogodišnjega božićnoga hita "Božić nam stiže".

Mlada pjevačica Dorotea studentica je Ekonomskoga fakulteta u Zagrebu, a publici je poznata osim po svojim prvim uspješnicama „Mijenjaš me“ i „Ako zvijezda padne“ i po vrlo zapaženom nastupu na pjevačkom showu Superstar u kojem su je svi članovi žirija obasuli pohvalama na račun njezina pjevanja. Dorotea je popularna i na TikToku na kojem učenicima i studentima pomaže kako učiti te je stoga mlađoj generaciji poznata kao jedna od naših najuspješnijih tiktokerica.

O pjesmi „Djed Mraz zna“ kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o zapravo ljubavnoj božićnoj pjesmi. „Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni.“

 

Dorotea ističe da je na snimanju videospota, koji je režirao Max Hozić, bilo jako zabavno te da je i sam spot zabavan za gledanje jer ima šaljivih elemenata i ima priču što joj je bitno.

Upitavši je za glazbene planove za sljedeću godinu, Dorotea nam je otkrila da upravo završava svoju novu pjesmu koju priprema za natječaj za Doru. „Pjesma je jako moderna, odlične je produkcije, zanimljiva teksta i mislim da bi bila odlična za eurovizijsku pozornicu, stoga od srca priželjkujem da će se svidjeti žiriju i da ću je imati priliku izvesti na Dori.“  

VEZANI ČLANCI

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije