POPULARNA PJEVAČICA

Doznajemo po kojoj cijeni možete dočekati Novu 2025. godinu uz Maju Šuput: Sprema najluđi party!

Foto: Instagram screenshot
1/16
02.10.2024.
u 15:36

Maja Šuput među prvima objavila je gdje će nastupati za doček 2025. godine, a evo po kojoj cijeni možete uživati u njezinu nastupu i odličnoj atmosferi

Najpoznatija domaća pjevačica Maja Šuput nastupat će za doček Nove 2025. godine u Savudriji u "Petram Resort & Residences". - Pridružite nam se 31. prosinca na nezaboravnoj noći uz energičnu Maju Šuput! Uz piće dobrodošlice, bogatu buffer večeru i pjenušac u ponoć, doživite spektakl za pamćenje. Nakon spektakularne noći, vrijeme je za pravi party! 1. siječnja 2025. zaplešite do jutra na Rooftopu Petram Resort & Residences! Započnite Novu godinu u velikom stilu - napisali su na službenoj stranici, a objavu je podijelila i popularna Maja, koja slovi za pravi energetsku bombu kada su u pitanju njezini nastupi i zabava. 

- Gosti će dobiti pjenušac dobrodošlice, a sve ostalo piće se posebno plaća. Nastup je organiziran u dvije zone, ona prva iznosi 250 eura po osobi, a druga 220 eura po osobi. U prvoj zoni gosti su bliže pozornici. Osim toga, gosti su pozvani i na party 1. siječnja, a cijena ulaznice po osobi iznosi sto eura. Kapacitet za prijam gostiju je od 130 do 140 mjesta. Prošle godine Maja nam je također bila zvijezda dočeka i bilo je doista izvrsno - kazali su nam kada smo kontaktirali resort. 

Podsjetimo, Maja Šuput članica žirija popularnog showa "Supertalent" je već godinama, a u prvoj epizodi ove 11. sezone oduševila je sve svojim stylingom, ali i komentarima upućenim natjecateljima. Pažnju gledatelj privukao je Miki Dark, tajanstveni natjecatelj iz Nizozemske. Martina Tomčić već nakon nekoliko minuta pritisnula je gumb X, baš kada je natjecatelj pokazao papirić na kojemu je pisalo "Blah, blah, blah". Zatim se natjecatelj popeo kod stola žirija i odabrao Fabijana Pavla Medvešeka da mu se pridruži na pozornici te da pokaže svoju vještinu. Stavio je crnu vreću na njegovu glavu i zapalio je šibicama. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena

1/20

- Vreća na glavi nije baš ugodna... U jednom sam trenutku samo osjetio jako puno topline. Bilo me strah da mi noge ne gore - rekao je Fabijan. - Ne znam... Ne osjećam se dobro, a volim vatru. Ja bih Vas trebala voljeti, ali Vas se bojim - poručila je Martina kandidatu. Iako je prvo pritisnula gumb X, svoj odgovor je prebacila u "da". 

Inače, omiljenu članicu žirija Maju Šuput zgrozio je ovaj nastup. - Točka mi se nije svidjela. Malo je scary za moj ukus. Ne volim kad se ne osjećam dobro. Ja ovo ne bih gledala ponovno, niti bih voljela da se moje kolege izlažu ovakvom stresu - rekla je popularna Maja. - Najgori mi je dio bio što sam bio istinski zabrinut za svog prijatelja - dodao je Bilman. 

VIDEO Reperu P. Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije