Blanka Kačer

Doznalo se tko je nova ljubav Zlatka Mateše koja je od njega mlađa 30 godina: Zajedno su u Mongoliji

Zagreb: Konferencija Večernjeg lista HOO
Sport – velika prilika hrvatskog gospodarstva
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
07.09.2023.
u 20:32

Kako doznaje dalmatinski medij, oboje su trenutno u Mongoliji gdje Mateša treba dobiti odlikovanje predsjednika Mongolije

Javnost je danas iznenadila vijest kako predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) nakon kraha ljubavi s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer ponovno ljubi. S Dijanom je bio tri godine, a informaciju da opet ljubi potvrdio je za 24 sata.

– 30 godina je mlađa – s osmijehom je priznao za 24 sata, a odgovorio im je i na pitanje hoće li to njegovo srce izdržati s obzirom na pet stentova. Odgovorio je: – Nisu stentovi, oni su za djecu, he-he, bypassi... I drže se, nikad bolje. 

VEZANI ČLANCI

Iako nije otkrio identitet nove ljubavi, Slobodna Dalmacija doznaje da se radi o Blanki Kačer. Kako doznaje dalmatinski medij, oboje su trenutno u Mongoliji. Mateša je na sastancima u Ministrarstvu vanjskih poslova i kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj treba dobiti odlikovanje predsjednika Mongolije. S novom partnericom trenutno je u Ulaanbaataru.

Inače, Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija. Poznata je i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine, a koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša unutar Hrvatskog olimpijskog odbora.

Zlatko je svoju bivšu partnericu Dijanu Mayer upoznao u jednoj zagrebačkoj vinoteci nakon što je Dijani ponestalo prošeka za pašticadu koju je pripremala kod kuće. Skoknula je do obližnje vinoteke, a ondje je bio Mateša s prijateljima. Mateša i Dijana raspričali su se, a potom je cijelo društvo otišlo u konobu na Kaptolu gdje su se nastavili družiti. Mateša i Dijana razmijenili su telefonske brojeve i počeli se dopisivati, a ubrzo se rodila i ljubav, točnije na ranču u Lici gdje su otišli posjetiti njegova prijatelja.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije

Ključne riječi

Komentara 21

BA
BartolomejIV
21:17 07.09.2023.

Koja ne bi odoljela ovom ljepotanu ?

BP
Besposlen pop
20:46 07.09.2023.

Ono kad te 30 godina stariji “dečko” odvede……u Mongoliju!

SK
skupiduša
21:50 07.09.2023.

Njegova stvar, zašto bi zbog toga cijela Hrvatska bila na nogama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije