Ocjena stručnjaka

Dr. Drew: Angelina Jolie je opasno pothranjena!

angelina jolie (1)
Foto: pixsell
1/3
03.03.2012.
u 20:00

Poznati američki specijalist u liječenju raznih vrsta ovisnosti poznatih osoba, u televizijskoj emisiji “The View” zgrozio se nad pojavom Angeline Jolie na dodjeli Oscara

Hrvatska publika prošlog se mjeseca pri posjetu Angeline Jolie Zagrebu uživo uvjerila koliko je glumica sitna i tanka. A njena pojava na prošlotjednoj dodjeli Oscara potakla je čak i američke stručnjake da prokomentiraju njene dječački premršave ruke i noge

– Angelina je opasno pothranjena. Gledam njenu fotografiju i vidim tipičan primjer pothranjenosti – oštro je u televizijskoj emisiji “The View” izjavio dr. David Drew Pinsky, poznati američki specijalist u liječenju raznih vrsta ovisnosti. Dr. Drew ima i svoj talk show na HLN televiziji, a producent je i emisije “Celebrity Rehab with Dr. Drew” koja se, kao što joj i ime govori, bavi ovisničkim slučajevima i problemima u prehrani poznatih osoba. Njegova riječ u američkoj javnosti ima težinu, a o slučaju pothranjenosti Angeline Jolie preksinoć je još dodao:

– Iako ona možda jest lijepa žena, na njen trenutačni izgled ne smijemo gledati kao na ideal ženske ljepote.

I legendarni američki komentator društvenih pojava Bill O’Reilly u svojem talk showu na Foxu nije mogao ne komentirati njen izgled na Oscaru.

– Ostao sam zapanjen tim izmučenim izgledom. Nešto se čudno s njom događa, slaba je. Nadam se da nije ništa ozbiljno – rekao je O’Reilly.

Magazin Grazia potkraj prošle godine objavio je zapanjujuću činjenicu da Angelina unosi samo 600 kalorija dnevno, što je kao da ste pojeli dvije male zdjelice mlijeka sa zobenim pahuljicama. Dakle, njena mršavost nije slučajna.

– Angelina dan počinje žlicom ulja od kokosa i šakom žitarica – rekao je magazinu izvor blizak glumici i dodao još informacija: – Jako je zauzeta pa često zaboravi jesti. Preskače ručkove i tek u prolazu pojede koji badem ili gumeni bombon, a proteinski shake draži joj je od kuhane hrane. Za večeru jede tanki odrezak mesa s roštilja i popije čašu crnog vina.

Naglo mršavjeti Angelina je počela 2007. godine poslije smrti majke Marcheline. Tada je svoj izgladnjeli izgled objašnjavala govoreći:

– Izgubila sam mamu i prolazim kroz teško razdoblje. Ne pokušavam stati u preuske traperice, nosim se s teškim emocionalnim problemima.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:47 04.03.2012.

A koliku bi težinu trebala imati? Je li ima ili nema problema? A tko ih nema? Kako ne bi imala problema kada svi od nje nešto žele, a ona je \" sitna i mršava\" (kao bilo bi bolje da jee krupna i debela!)! pustim ju da živi i po mogućnosti joj ne zagorčavajmo život više od onoga što joj život sam po sebi gorčine nosi! Njoj hvala za humanitarni angažman, jer je i to vrijedno kao i njeno umjetničko stvaralaštvo!

MY
mysel
14:23 04.03.2012.

riba ,blitva,spinat,vitamini gledajte oci i lice neme bolesti tetive jake onaj dr drew samo hoce malo puno slave i slikanja za svoju korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije