Opet je sretan

Dragana iz 'Ljubav je na selu' djevojka Monika je napustila zbog drugog, a sada on opet ljubi

Foto: RTL
1/5
18.08.2023.
u 14:20

Javila mi je da je našla drugoga i da je sretna. Tužan sam jer sam mislio kako je to to, no očito nije bilo - rekao je Dragan prije dvije godina kada ga je Monika ostavila

U desetoj sezoni showa "Ljubav je na selu" gledatelji su upoznali farmera Dragana Ljeljaka iz Velikog Obljaja kod Gline, koji se tijekom showa zbližio s Monikom Benković iz Karlovca. Njihova ljubavna sreća nije bila dugog vijeka i krajem 2021. godine Dragan i Monika su prekinuli romansu. Iako su se puno družili nakon showa i zajedno su putovali, na kraju je ljubav pukla. 

- Monika i ja smo prekinuli prije nekih mjesec dana. Javila mi je da je našla drugoga i da je sretna. Tužan sam jer sam mislio kako je to to, no očito nije bilo. Mnogo smo toga prošli zajedno, ali život ide dalje. Ponovno sam slobodan - rekao je Dragan nakon što je saznao da Monika ima drugog.  Njihova ljubavna priča nije uvijek bila idilična i Dragan na početku nije htio brzo ući u vezu s Monikom jer je htio biti sto posto siguran u svoje osjećaje, ali Monika je od početka bila sigurna u svoje osjećaje. U finalnoj epizodi nisu potvrdili svoju vezu.

VEZANI ČLANCI

– On je u kontaktu s puno cura koje su bile u showu, tko zna tko mu je zaista cura – rekla je Monika tada, a u samoj završnici ovaj par se na kraju ipak poljubio i tako je počela njihova romansa koja je trajala tri godine. Monika je nakon showa rekla kako joj je ovo iskustvo promijenilo život i da to nije ni slutila kad se prijavljivala, a upoznala je i brojne nove prijatelje i uživala u zajedničkim druženjima, ali ipak su na kraju prekinuli.

 

 

Bez obzira na ovaj ljubavni neuspjeh Amorova strelica nije zaobišla simpatičnog farmera Dragana i pronašao je novu ljubav. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije s novom djevojkom Jelenom Stojaković. Oboje imaju puno zajedničkih fotografija u zadnjih nekoliko mjeseci i djeluju kao skladan i sretan par. 

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije