Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta je čekanja

Drew Barrymore i Anne Hathaway uskoro pred oltarom?

'Anne Hathaway and Adam Schulman arriving for \'Breaking Upwards\' premiere held at the Silent Movie Theater in Los Angeles, California on April 08, 2010. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Tony DiMaioPress Association/Pixsell'
1/3
18.08.2011.
u 12:50

Za 36-godišnju Drew to će biti treći brak, a Hathaway će prvi put zapoloviti bračnim vodama u 32. godini.

Nakon šest mjeseci veze 36-godišnja glumica Drew Barrymore mogla bi se udati treći put. Njen dečko Will Kopelman priznao je glumci da nikad nije bio sretniji u ljubavi. Prijatelji para nagovještaju kako je Kopelmanova prosidba sljedeći korak u njihovoj vezi.

Pred oltarom bi se uskoro mogla naći i jedna od najzaposlenijih glumica u Hollywoodu 32-godišnja Anne Hathaway. Anne je već tri godine u vezi s Adamom Schulmanom.

– Prošli tjedan bila sam na vjenčanju najbolje prijateljice koja je sjala od sreće na svadbi. Meni je uljepšala život, bila sam sretna što je pronašla muškarca koji ju je toliko usrećio – kaže Anne koja vjenčanje vidi kao slavlje života i ljubavi.

– Definitivno sam otvorena prema braku. Prije nekoliko mjeseci nisam taj čin smatrala nimalo romantičnim, sad ga promatram iz malo drugačijeg kuta. Moj je Adam  odahnuo – kaže Hathaway koja promovira novi film ''One day'' snimljen prema britanskom hit-romanu Davida Nichollsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije