PROMO

Dubioza Kolektiv najavljuje totalni dernek u Aquariusu

dubioza-kolektiv
Žarko Bašić/Pixsell
PR
Autor
PR članak
28.10.2010.
u 13:00

Najveća će regionalna koncertna atrakcija u backstageu ugostiti desetak obožavatelja, a tonska proba počinje rano poslijepodne.

Dubioza Kolektiv danas i sutra pali Aquarius! Ulaznica za koncert još ima, a mogu se kupiti u Aquariusovu CD shopu (Varšavska), Rockmarku (Berislavićeva) i u klubu Aquarius po pretprodajnoj cijeni od 80 kn.

Svi koji budu čekali zadnji trenutak moći će kupiti ulaznicu po cijeni od 100 kn na ulazu. Fanovi sigurno nisu znali da će na koncertu moći kupiti najnovije bedževe Dubioza Kolektiva, majice i albume grupe po povoljnim cijenama.

Najveća će regionalna koncertna atrakcija u backstageu ugostiti desetak obožavatelja, a tonska proba počinje rano poslijepodne pa se već tada očekuje dolazak fanova u blizinu kluba. Dečki iz Dubioze poručuju samo jedno:
- Danas će u Zagrebu biti totalni dernek.

Svi koji vole Dubiozu možda će danas i sutra vidjeti svoj omiljeni bend kako šeće ulicama Zagreba. Na rasporedu su im intervjui i, naravno, tonske probe. Zagrijavanje za koncert počinje danas popodne, a početak koncerta predviđen je u 22 sata.

Vrata se otvaraju u 21 sat, a,  kako će biti mnogo ljudi oba dana, savjetujemo svima da dođu što ranije. Iako nakon večerašnjeg koncerta slijedi radni dan, pozivamo sve da ostanu u klubu i nakon koncerta jer će atmosferu do kraja zaokružiti dvojac Diskobajagi!

Što vas očekuje nakon koncerta poslušajte na Diskobajagijevu profilu na Myspaceu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?